merhaba balıkavı.net ci ustalarım abilerim ve kardeşlerim..tatlı su avcılığı hakkında yardımınıza ihtiyacım var önceden 1 kere tatlı su deneyimim oldu..denizde deneyimim var geçende tekneyle 3 kilo kadar istavrit çektim .neyse konuya geliyim ben..gölde yada akarsuda avlanmayı planlıyorum bu hafta sonu..sazan alabalık ve turna gibi balıklar olabildiğini duydum gideceğim yerde..ne gibi malzemeler(şamandıra..kurşun..iğne..yem..suni yem vb..) önerirsiniz bunlardan hangilerini hangi balık türlerinde kullanabilirim teşekkür ederim saygılar...
kardeş öncelikle hoş geldin aradığın bilgileri sitede istemediğin kadar detayı ile bulabilirsin arama bölümüne istediğin balığın adını yaz sonrada okumaya başla misal http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=13 rastgele
vural arkadaşımızın göndermiş olduğu linkte hepsini bulabilirsin keyifli avlar dilerim ama en önemlisi yanında amonyak bulundur yılan akrep ve benzeri haşerelerin sokmasına karşı çünkü en önemlisi bu hep unuturuz selamlar
yılan ve akrep mi ? ya bilmemde abi trabzonda karadenizde pek rastlamadım ama olur taşırırm bundan sora atarım çantaya
kardeş o sıra insanın psikolojik durumu senin dediğin fizyolojik duruma el vermez yani sen depoya güvenme yanında yedek bulundur