İstanbul Tatlısu Organizasyonu Arkadaşlar az önce sitede dolaşırken gerçekleştirilen organizasyonlara baktımda İstanbul'da hiç tatlısu organizasyonu yapılmamış.Neden acaba? İstanbul'da tatlısu organizasyonu yapılamazmı? Yassakmı?Bu işi organize edecek kimse yokmu yahu..
arkadaşlar malesef istanbulda tatlısu orgu biraz zor hatta çok zor niyemi tatlısuya giden arkadaşlar bende dahil olmak üzere sıfır km aldığımız araçlara acımadan dağ bayır gidiyoruz dağın başında kurtlarla çakallarla geceliyoruz çamurlarla sineklerle böceklerle boğuşuyoruz odun toplayıp ateş yakıp yüzümüzü gözümüzü kapkara yapıyoruz balık tutabilmek için bütün bunları gayet sessiz yapıyoruz yani gürültüden kaçıyoruz şimdi org yapalım dense atıyorum ömerli c.tesi öğlen gidilecek pazar öğleden sonra denilecek dense kaç kişi gelebilir kaç kişinin aracı var aracı olanlar ormana sokarmı? soktuklarını kabul edelim ogürültüde balık olurmu? ha dersinizki b.çekmecede sabah gider kızılkanat yakalarız onada tatlısu balıkçıları zaman kaybı olarak bakar gelmezler malesef gerçeklerimiz bunlar yanlış anlamayın deniz balıkçılığını küçümsemek için bunları anlatmadım denize bizde gideriz çaparimizi atar istavritimizi yakalarız ama tatlısu avı okadar kolay değilki çok zahmetli ve tecrübe istiyor ama inşallah birgün israil sazanı veya kızılkanat için bir org yaparız saygılarımla
Namık antalyayı gördümde şimdi..Katılmayacaksan fişekleme beni.. Bende gaza geldım hemen yapalım dıye
Tamam ozaman gideriz ıkımız kımse gelmıyo sanırım. Hatta Mesut arkadaşımızda gelmıyor .Sanırım sadece merak ettı yapılıp yapılmadıgını
bim kafam karıştı yav konu başlığı bizimki değil ama giriş paşanın mesutun başlığı paşanın girişi iyi valla ortya bir karışık bir tekte tekir yanında birde şalgam alayım siz bana bakmayın kafam karıştı ne dediğimi bilmiyom
siz gidin suyu yemleyin ateş için odun toplayın çadırları kurun oltaları suya atın ve beni bekleyin gelirim
Abi çok oyunlar dönüyor sitenın üzerinde.Mossad destekli oldugunu düşünüyorum Bu arada yapalım bı org ya..