Tatlı Sularımız Kuruyor :(

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Oltalı_Adam tarafından paylaşıldı.

1. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    Çok Uzucu bır haberle karşınızdayım bızım buradakı en sevdıgım 2 barja gıttım geçen hafta sabah karşı 4:00 gıbı(karaağaç barajı,tatarkoy barajı) 2,3 hafta once gıttıgım tatarkoy çok ama çok çekılmıs yanı gorsenız kucuk cocuk havuzları gııb olmus karaağaçta dereye donmus her ıkısındede balık tutamadım benı uzen buraların çok cekılmesıydı bu gıdısle sıfırlanacak gıbı bunlar ya çok sıcaklıktan oluyor yada oradan tarım alanlarını sulamak ıcın su cekıyorlar bence 2.si oluyor cunku 2 haftada o kadar sıcaklıktan çok çabuk kurumaz zaten yagmur yagmıstı buna bır an once onlem almaları gerekıyor vede yagmurun yagması gerekıyor bu gıdısle buralarda artık balık tutamıcam :( ve tutamıcaklar :(
    bende bır karar alıyorum artık tatlı suları bır sure bırakıyorum sımdı hedef tuzlu su ınsallah orayıda kurtmam :) :(
    tek buradamı boyle sorun var yoksa heryerdemı bence heryerde olan bır sorundur ?

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Hemşerim merhaba ,tatarköy barajı dediğin Edirne demi yoksa kırklarelinde mi, çünkü Edirnede de tatrköy var ayrıca göltide var ondan merak etttim

3. themad2

themad2 Serdar

Herşeyin bir dengesi var.Doğadaki müthiş dengeyi bozarsak sonucu bu olacaktır.Ama bunlar iyi günlerimiz bilginize.

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Hatalı sulama politikaları kuraklıktan en az 5 kat fazla etkiliyor.