Çok Uzucu bır haberle karşınızdayım bızım buradakı en sevdıgım 2 barja gıttım geçen hafta sabah karşı 4:00 gıbı(karaağaç barajı,tatarkoy barajı) 2,3 hafta once gıttıgım tatarkoy çok ama çok çekılmıs yanı gorsenız kucuk cocuk havuzları gııb olmus karaağaçta dereye donmus her ıkısındede balık tutamadım benı uzen buraların çok cekılmesıydı bu gıdısle sıfırlanacak gıbı bunlar ya çok sıcaklıktan oluyor yada oradan tarım alanlarını sulamak ıcın su cekıyorlar bence 2.si oluyor cunku 2 haftada o kadar sıcaklıktan çok çabuk kurumaz zaten yagmur yagmıstı buna bır an once onlem almaları gerekıyor vede yagmurun yagması gerekıyor bu gıdısle buralarda artık balık tutamıcam ve tutamıcaklar bende bır karar alıyorum artık tatlı suları bır sure bırakıyorum sımdı hedef tuzlu su ınsallah orayıda kurtmam tek buradamı boyle sorun var yoksa heryerdemı bence heryerde olan bır sorundur ?
Hemşerim merhaba ,tatarköy barajı dediğin Edirne demi yoksa kırklarelinde mi, çünkü Edirnede de tatrköy var ayrıca göltide var ondan merak etttim
Herşeyin bir dengesi var.Doğadaki müthiş dengeyi bozarsak sonucu bu olacaktır.Ama bunlar iyi günlerimiz bilginize.