tüm tatlısu avcılarına merhabalar,ben Bozüyükten hakan,siteye yeni kayıt oldum,gerçekten güzel bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim.ben de sizler gibi balık tutma hastasıyım,buralarda deniz olmadığı için akarsu ve göllerde avlanıyoruz.sezonun açılmasını dört gözle bekliyorum,yeni sezonda yapacağım avları ,resimleri ve hikayelerini sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım,şimdiden hepinize rast gelsin...
hoşbulduk arkadaşlar,sezon açılır açılmaz doğru balıktayım,1 temmuz gelirmi acaba hacı yolu bekler gibi sezonun açılmasını bekliyoruz gel teskere gel..
Bence 1 temmuzu bekleme turna sezonu açık turna avına rahatça çıkabilirsin sazan vb. şeylere 1 temmuzdan sonra gidersin.Senden ricam sirkülere mutlaka uy iyi avlar.
Turna için kol lazım at çek at çek kolum yoruluyor valla bizim buralarda fazla turna tutacak yer yok,bir pelitözünde var oda artık tat vermiyor,kurallara uyuyoruz uymayanları jandarmaya ihbar ediyoruz,gece yarısı soğukta barajın içine ağ toplatmaya çok adam gönderdik hemde yüzerek
hoşgeldin hoşgeldin bözüyüklü abicim hayırlısıyla çk şey paylaşıcaz inşallah abilerimiz,ablalarımız,kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızla.sezon açılsada bende burda ömerli'ye gidicem. ömerlide turna yok artık.biz burda mecburen 1 temmuzu bekliyoruz tatlı su için. işten dolayıda başka illere gidemiyoruz olsun bunada razıyızz çoğu zaman tekrar hoşgeldin
hoşgeldin hemşerim hoşgeldin hemşerim , neden hemşerim diyorum çünki bende bozüyüklüyüm aksu tekke köyünden ama ayvalıkta yerleştim. senin yaptıgın önceki avlarla ilgili resimler varsa onlarlada oyalanabiliriz. hemde oraları tekrar görmüş oluruz.
hoşbulduk ,memnun oldum,geçenlerde aksu tekke deydik şenlikleri vardı,fotoğraf makinemi yeni aldım sayılır bu sezon bolca fotoğraf çekip burada yayınlayacağım inşallah...