kaynak göster Arkadaşım, başka bir siteden kopyala-yapıştır yapıyorsunuz. Gerekli izni aldınız mı? Ya da kaynak göstermeniz gerekmez mi? Bu işin prosedürü nasıldır bilmiyorum ama, kendi düşüncemi söylüyorum.
Aramıza hoşgeldiniz..Konunun aciliyeti var anlaşılan ama hiç olmazsa bi selam verseydiniz...Neyse birazdan fazlasıyla cevap gelecektir..Hemde hertürlü...
ne demek,, ben hemen araştırmaya başladım bile,yarın elinizde olur başka bir şey lazımsa çekinmeyin lütfen..
tabii bu arada sende imza ayarlarını yaparsan iyi olur. Üst menüde PROFİLİM/ AYARLAR/ İMZA AYARLARI kısmına girip Ad , yaş ve il olarak bilgilerini yazarsan en azından kimle konuşulduğu az çok belli olur. Daha sonra GÜNCEL başlığında TANIŞALIM topiğine konu açıp,kendinden kısaca bahsedersen ARAMIZAHOŞGELMİŞ olursun. Şimdiden aramıza hoşgeldin....... Tatlı Su balıkçılığı hakkında bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum
Aşağıdaki linke tıklayın arkadaşlar, önemlidir !!!! http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=86978#post86978