YER :Anadoluda bir yer TARİH :15-08-2009 Cumartesi YEM :Böcek Rapala ve meps TAKIM :Shimano alivio 2.70 UL kamış Cormoran chronos AL 6PIF 2500 makina 0.18 Angel kiss misina HAVA :Açık Merhaba arkadaşlar Yine bir kasna avıyla karşınızdayım. Ekip yine aynı yine kasnaların canınını yaktım bu sefer amcam hayatının balığını yakaladın diyor bu sefer 30 adet yakaladık 22 tanesini ben yakaladım 2 tanesi gayet güzel yine asıldım gelmeyince kayaya takıldım zannettim bir taneside benim takımı beğenmiş elimden almaya çalıştı dalgınlığımda bir taneside şimdilik trofem 40 cm geldi. 20 cm den ufak kefal yok 10 taneye yakında suya iade edilmiştir. Yiğenim Anılcan Öztürk Amcam Akif Öztürk
Tebrikler. Güzel balıklar, güzel sofra, güzel av günü daha ne olsun? Kullanılan sahte yem/ kaşıkların marka-modelleri hakkında bilgi alabilir miyiz? Daha nice güzel ve tadında avlara rast gelsin.
Tebrikler paylasımınız icin tesekkurler. Cok super bir av yapmısınız ne bereketli bir av öyle masallah devamı gelir insallah Daha irilerini yakalamak dilegiyle rastgele...
Teşekkür ederim İnşallah sizde yakalarsınız Teşekkür ederim. Evet ankaraya yakın sayılır eğer tırıvırıcı ve ağcılar öğrenirse balıktan eser kalmaz
Teşekkür ederim o gün gerçekten herşey güzeldi. Kullanılan sahte yemlere gelince en çok surecatch in super hoper i var gri olan o böcek rapalayla çok yakaladım. Birde en çok 5 cm olan ufak rapalalarla yakaladım. Arada mepps in aglia long 1 numara onu kullandım. Teşekkür ederim. Gerçekten süper bir avdı. İnşallah sizde öyle güzel bir av yaparsınız
Evet onu at çek yapıyorsunuz bazen düşünce bazende çekerken atlıyor olabildiğince yavaş çekin ve akıntının tersine çekmeyin. Rapala sineklerde işe yarar tabiki. Teşekkür ederim kardeşim. Daha güzelleri senin olsun.