YER :Anadoluda bir yer TARİH :04-07-2009 Cumartesi YEM :Böcek Rapala ve meps TAKIM :Shimano alivio 2.70 UL kamış Cormoran chronos AL 6PIF 2500 makina 0.18 Angel kiss misina HAVA :Az bulutlu Merhaba Arkadaşlar. Bu benim ilk raporum eksik yada yanlışlarım olabilir, Ben amcam ve kardeşim yer yakın olduğu için sabah 05.00 gibi yola çıktık. Ben bazen yolları unuturum amcam arabayı kullanıyordu avlağa gidene kadar amcamı kızdırdım biraz Neyse avlağa vardığımızda Amcam ve kardeşim manzarayı çok beğenmişlerdi vede yerin bakir oluşu onlara ayrı bir tat vermişti. Ne hikmetse ben en güzel kefallerimi sabah saatinde alırım ama saat 10.00 a kadar 1 tane balık alabildik. O balığı alana kadarda amcam söylendi durdu "Yeğenim burda kefal varmı eminmisin?" diyerek beni kızdırıyordu saat öğlene yaklaşınca 3 tanede amcam tuttu ama ufak olduğu için (20 cm civarı) tatmin etmedi ,kardeşimde gece yatmamıştı o arada kestirdi biraz o anı çekecektim ama makina yoktu elimde Öğlen yemek molası verdik ama onların gitmeye niyeti vardı. Ben ısrar ettim tamam dediler biraz daha avlanalım. Bu sefer başka tarafı denedik burası daha bereketliydi 15 e yakın oldu kefalimiz. Saat tam 14.30 da o vuruş geldi bana asıldım gelmiyor dedim kayaya takıldı herhalde çünkü tam kıyıdan çekiyordum sonra bir daha sert bir vuruş gelince tamam dedim bu baba bir şey arada bir debriyaj ım cıyıklıyordu o öttükçe benim kalp atışım hızlanıyordu birde balık suyun kenarına geldi göz göze geldik panik yapmadan sakincene kıyıya yaklaştırdım baktım kıyıda hareketlenmeye başladı hemen üzerine atladım suya girme pahasına yakaladım. İnşallah ilerde Üstad Vedat Abayoğlu gibi yakalayıp biraz sevip bırakırım Bu arada balık 40 cm yakın çünkü benim karışım 22 cm geliyor balıkta 2 karışa yakın geliyor. Amcam soğanlıdaki kefallerin hepsinin böyle olduğunu söylüyor kısmetse oruyada gidicez.
Tebrik ederim avınız süper görünüyor Avlaktanda birkaç manzara fotoğrafı çekseydiniz daha renkli olurdu bence. Teşekkürler
tebrikler usta.. gerçekten güzel av çıkarmışsınız. o kocakafayı çekmek ne kadar zevkli olmuştur kimbilir...
Teşekkür ederim. Evet o konuda gerçekten haklısın makina yanımda değildi arabada kalmış keşke balığı çekerken olsaydı videosunuda çekerdim.
teşekkür ederim. evet o gün o trofeyide çekince güzel oldu. Bir bilsen çekerken nasıl geldiğini ben buna yakın olanını çekeli çok olmuştu unutmuşum nasıl asıldığını İnşallah daha büyüklerini yakalarsın.