buün öğlen 4 gibi baktım iftara kadar zaman geçmeyecek. aldım oltalarımı malum baraja balık avına gittim. 1 buçuk saat avlandıktan sonra avımı sonlandırdım Kullandığım yem küçük tek iğneli beyaz sasi. Kıyıdan at çek usulü avlandım. toplam 9 balık avladım ancak 6 tanesi limit altı. 4 tanesini bıraktım 2 tanesi derin yara aldığı için alı koymak zorunda kaldım. Avlaktan bir görünüm Avda kullandığım sahte
tebrikler güzel bereketli bir av olmuş yanlız zokayı silikona ters takmışsınız ters filanda taksanız balığı almışsınız o ayrı bir konu
Bilen Allah rızası için söylesin; Bizim buralarda(Manisa-Merkez) at-çek tatlı su avlakları varmı?cyrr
Aslında Kadir abi biz ters biliyoruz olayı bazı tür balıklarda zokanın bu şekilde takılması gerekiyor. Bunun tekniği biraz daha farklı yemi dibe çöktürüp ara ara çekip ara ara dibe inmesini bekleyerek yapılıyor. Kuyruğunda ters olmasının nedeni dipten geldiği için toprağı karıştırarak dikkat çekmesi
Tebrikler emre güzel av çıkarmışsın. Avlağın doğasıda çok güzel, akarsu, fotolar çok hoşuma gitti. Devamını dilerim... 3 no'lu desensiz gümüş renkli meppsi dene derim çok verimli oluyor.
yorumlarınız için teşekkür edeirm arkadaşlar cumartesi günü pazar günü iftar davetine çağıracağım misafirlerim için çıkacağım balığa.