Tatlısu Levreği Yardım?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında can1881 tarafından paylaşıldı.

1. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    çorum barajında tatlısu Levreği bitti şimdi levrek yeni hayat barajında büyük levrekler yakalamak istersen büyük yem kullan başka alternatif yok gibi kerevit etine de büyükleri vuruyor bu yıl 3 defa gittim ama pek zevk alamadım orada avlanmak bol bol güzel balıklar avlamak için yeni hayat barajında 2 yıl sonra gidilmeli levreklerin çoğu azman olur o zamana kadar yem potansiyeli çok fazla orada levrek iyi besleniyor

2. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    2 no mepsle o kadar balık vurduki hepside ufak .nerdeyse her atmaya vuruş aldım vuruşların %30 unda yakaladım ortalma 10cmlik balıklardı .2 tane büyük yakalayabildim .

3yada 4 no mepse geçmeyi düşünüyorum .meps çok iyi iş yapiyor.yeşil noktalı .

sahte, kaşık ve sasi ile verim alamadım.sanırım avlağın yapısıylada alakalı.

bulunduğu baraja ne zaman atılmış dsiden veya bilen arkadaşlardan öğrenebilirsin.mesela samsunda derbet barajıydı sanırım 2-3 kgluk levrekler yakalanabiliyormuş.

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Levrek için en ideal sahte 3 numara, üzeri desensiz, gümüş renk döner kaşık, yani mepps'tir. Bu sene ki bütün başarılı perch avlarımı bu özellikteki mepps'le gerçekleştirdim. 2 numara,farklı renk ve desenler,bir çok muhtelif marka ve model rapala denemelerimin sonunda edindiğim bir tecrübe. Tavsiye ederim. :)
    Önemli olan bulunduğunuz avlakta verimli olan bölgeleri ve balığın hangi saatlerde kıyıda olduğunu çözebilmek. Rastgelsin...