Tavsiyeler?

Konu, 'Makineler' kısmında pitbull tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Sağol abi, sınav eh işte fena değildi :).

Alabalık avına hiç gitmedim, ama onlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum, küçük boyutlarından.. Yaprak kaşığı alabalıkta kullananı hiç duymadım, daha çok döner kaşıklar kullanılıyor. Bu yaprak kaşık takıntım -forumdaydı galiba- yaprak kaşıkla tutulmuş irice bir turna fotoğrafı vardı, onu görünce başladı. O zamandan bu yana hep aklımda yaprak kaşık. Bu sene Allah nasip ederse deneyeceğim şu yaprak kaşığı, umudum var ama bilemiyorum artık :).

2. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Arkadaşlar makine kafamı karıştırdı benim. Okuma spin makinelerde çok uç yorumlar var.

Acaba hangisi daha iyidir?

Okuma Flame (hoşuma gidiyor, ancak net yorumlar bulamadım)
    Shimano Catana (3000 veya 4000)

Bu makineleri elime almış değilim, spin makine kullanmadım hiç. Bu nedenle sizin yorumlarınız önemli. Açıkcası fazla abartılı bir makine almak istemiyorum, çünkü hiç tecrübe sahibi değilim.

Bu iki makine fiyat bakımından da aynı sayılır.

Trio, Nexave filan 2. tercihlerim arasında, maddi açıdan zorluyorlar çünkü.

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Furkan kardesim, onerilen makinalar gercekten seni tatmin edecek cinten makinalar. Bunlara ilave olarak SHIMANO EXAGE 4000 FC ( onden kalama ) RC veya RCDH (Arkadan kalama ) modellerinide portfoyune al derim. ISTOC da OYANUS MARINE (Balıkavmarketi) den temin edebilirsin. Bol cesitli urunleri bu hafta ıcınde gelmis.Sana yardımcı olurlar. Kamıs ıcınde, iki parcalı olarak FIRE FOX sılıkon dolgu kamıslarını incele ( hepsidenizde com.) Porselenler gercek fujı, kamıs baglantı yerleri gercek 18 / 10 krom celik. Sitenin kapıda odeme uygulamasıda var. gecen hafta iki adet siparis ettim ve ertesi gun elime gecti. Ali ve Hakan isminde arkadaslar var ve son derece ilgililer.Bu kamısların her oltacının kolleksiyonunda olması gerekir diye dusunuyorum. İncelemeni tavsiye ederim. Avın bol ve bereketli olsun. Tevfik.

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Abi, teşekkürler tavsiyelerin için..

Shimano exage fiyat olarak beni aşıyor, sonuçta öğrenciyiz :).

Kamışta Okuma'ya karar verdim büyük ölçüde, ama yine de aklıma yazdım tavsiyenizi. :)

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Furkan kardesim ,bahsettigim makina ( SHIMANO EXAGE 4000 FB - RC - RCDH ) fiyatları 150 -160 Tl.Civarında Bilgin olsun. Tevfik.