tavuk etinden balık yemi olurmu?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kozalak tarafından paylaşıldı.

1. cihannew

cihannew Cihan

Silivri civarında tekneden tavuk etini yem yaparak kullansan bişi alırmıyız acaba deneyen varmı?

2. closer_34

closer_34 elcin

Avlak bölgeni bilmiyorum ama tavuğun göğs etiyle menekşede geçen yıl çok mezgit aldım ben

3. Ozgun06

Ozgun06 Özgün

merhaba.. bizzat her sene ayvalıkta lidaki avında tek kullandığım yemdir. deli gibi saldırıyorlar, tae olması çok önemli, olmadı tuzlayıp kurutabilirsin.. diğer balık avlarında kullanmadım ama.

4. fatihfrenzy

fatihfrenzy fatih

bende diğer yemleri bulamadığım için tatilde hep tavuk etini kullanıyorum.

tazeyken gelmeyen balık yok gibi biraz uzağa atılması gerekiyor yoksa küçük balıklar tarafından hemen düşürülüyor.

tuzlayıp denediğimde biraz sevmedim iğneye takarken dağılıyor.

Araştırmalarımda bide şekerle yapıldığını duydum tavuğu aynı şekilde şekerliyoruz 1-2 saat gölgede bekletiyoruz jelibon gibi oluyor, iğneye takarken sorun olmuyor ve kolay kolayda düşmüyor bu tekniği alanyada yapmıştım mırmır ve karagöz vardı deli gibi saldırıyordu 4-5 adet tutmuştum

ama favorim tazeyken iğneye takmanız çipura,mırmır,yengeç, karagöz ne varsa zıplıyor.. 2 hafta önce bodrumda kıyıkışlacıkta ilk atmada mavi yengeç tuttum 2. atmada çipura geldi. sonra netten aldığım olta kırıldı :) küfür ede ede yazlığa gittim :)

5. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Bereketli bir merada süper yem olur. Fiyat-Performans açısından tercihlerimde bir numaradır tavuk eti. Taze olmak şartıyla..

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ünal merhaba,:)

abicim bu yemin hazırlanışı nasıldır, sen nasıl bir işleme tabi tutuyorsun?