Arkadaşımda 2 paket tavuk gögsü var bu yemle hangi balığı avlayabiliriz. Karadeniz Trabzonda avlancaz. TEŞEKKÜRLER...
Kısa sürede tavuk göğsü bazen günü kurtarsada bence çok etkili bir yem değildir kanımca. Ama Ümit'in dediği gibide bir çok blık avında avcı özelliği bulunmakta. Şayet imkan var ise ve gereksiz zaman kayıplarının önün geçilmek istniyorsa çok yönlü avcı olmaları bakımından ilk tercih boru kurdu, sonrasında mamun gelir...
Ya boru kurdu zaten o 1 numaralı yemimdir. 2 numarlı yemim ise ganzilistir kete mi ne diyolar ona. ben ganzilisi denizden çıkartıom ama bunun pazarıda varmış. Şaşırdım yani
Mersinde, iskeleden ( T iskele diye bilinir ) insanlar tavuk göğsü ile balık tutuyorlar, Çupra, Sargoz, Mırmır, Mercan, kubbes tuttuklarını gördüm.
Beyler onlar karadenizde yok da anlamaymisinuz da Hacan diyrum trabzonda tutacagum baluklari siz gene diysinuz mersin , ege
hocam pardon teke galiba ben ganzilis diye biliyorum onu. Siz teke diyorsunuz galiba hani canlı yem da istakoza benziy
sadece sana fikir olması açısından yazdım arkadaşım, denemende fayda olur zaten elinde de varsa ya kediye vereceksin yada deneyeceksin, her şey iyi niyetten yani.
Saol teşekkr ederim kardeşim. Ben espirisine yazdım onu zaten =) Biz gene atar bekleriz artık şansımız ne gelirse
Fatih tavuk göğsü Akdenizde gerçekten çok işe yarıyor...İstanbula gelip anlattıgımda bizim burda sahildeki usta balıkçılar bayagı gülmüştü....Bizim buradakilerin çogu Trabzonlu zaten Denemelerin sonucu ne oldu acaba merak ettim.....
Saol teşekkr ederim kardeşim. Ben espirisine yazdım onu zaten =) Biz gene atar bekleriz artık şansımız ne gelirse __________________ Faroz.limanı fatih YAŞ:21 zeplin33 ALi BİNAL YAŞ:31 Hani diyorum, biraz hitap ettiğimiz kişilerin yaşına falan dikkat etsek, sanırım daha hoş olacak gibime geliyor, yanılıyormuyum yoksa...!!!!
haklısın erhan hocam, saygıyı hiçbir zaman elden bırakmamak lazım.. saygı ki , her zaman beraberinde sevgiyi getirir diye düşünüyorum.
trabzonda şu sıralar zargan çıkıyorsa zarganda tavuk göğüsüne gelir şerit şeklinde kesip iğneden1-2 kere geçirip kullanabilirsiniz
Zargan tavuk göğsüne gelir de, Fatih (faroz.limani) foruma gelir mi bilinmez. Kaç zamandır uğramaz oldu.