taze levreklerim var sea bass fishing lures

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. halilred

halilred halil

Favori Kamış:
    okuma safina-x 2.70cm 10-36 gr.
    Favori Makine:
    ryobi kobe 3500
    En İyi Avı:
    1.430 kg levrek
    tebrik ederim kadir baba keşke herkes senin kadar duyarlı olsa!

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın teşekkür ederim:)
    doğum günün kutlu olsun:) bende gidemiyeceğim zira bu akşam sevdiğim yarışma proğramı var alaman tv sinde:D
    ay şuan gözükmüyor ortalıkda ama mekan ışık alıyor:) bu eksi puan bizim için,işte böyle bocalıyoruz,zifiri karanlık olsa biraz daha verimli geçer

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) bu günün menüsünde balık yok bu sebeble saldım:)
    nasipse yine tutarız ben burdayım deniz orda takımlar burda:D

4. halilred

halilred halil

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi kobe 3500
    En İyi Avı:
    1.430 kg levrek
    ya kadir baba bi şey soracağım benim için at çek avında insanın misinasına güvenmesi çok önemli herşeyime güveniyorum ama misinama i türlü güvenemiyorum hoş hiç yarı yolda bırakmadı ama %100 güvenmek istiyorum! senin kullandığın misinanın bana bi linkini atar msıın? birde bu misinaya ne kadar güveniyorsun! ben okuma bluefish kullanıyorum 0.26 şimdilik sorun çıkarmadı ama bi türlü güvenemiyorum bu gidişle ipe geçeceğim galiba!

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu avda 28lik süper maxsim misina kullandım,benim güvenim tam bu misinaya,bir kere yanlış hatadan dolayı misina çözüldü,sahte balığın ağzında gitti,o balıkda esaslı bir paşa idi,onun dışında beni hiç üzmedi,

bu avda da 25 lik kullandım,düğümü iyi atmışımki 45dk bu balıkla ordan oraya dolaştım durdum:D
    5700gr vatoz bunuda saldım.

oltana esaslı bir balık binmedikçe kalama açma,dibe yatar,kulağının arkasına alır keser,taşın altına gider sürtürür kestirir,yerinde kalama ayarı ver,baktım kamış iki büklüm oldu kol dönmüyor ver kalamayı ucundan ucundan,birden açma kalamayı,kıvamına geldimi bırak,yor balığı o asılsın sen sar,balık yorar kendini o şekilde,

ipe geçeceksin ucuna floucarbon misina bağlaman gerek,o zaman ne anlamı kaldı örgünün,sade örgü ile şansını düşük görüyorum...

Uploaded with ImageShack.us

ben kedileri yemlemeye çıkıyorum:D

6. halilred

halilred halil

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi kobe 3500
    En İyi Avı:
    1.430 kg levrek
    bana misinanın markasını modelini tam olarak verebilir misin? yada satıldığı bir internet sitesinin adresini! misinanın hafıza durumu nasıl gam yapıyor mu?

7. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    sen gönder birşeyler yaparız.ne de olsa tanıdık :)yabancı değiller:D

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu misinayı ordaki bayilerden bulabilirsin,nett den sıpariş verirsen masrafın artar,kargo parası....
    düğümü attın sıkıştırma işlemini ıslatarak ve kıvamında yap,sitresli gerdirme yapma,aksi taktirde düğüm ün ordan azbuçuk gam yapar,her misina böyledir,
    gerdiirme işlemi yağ gibi kayarakdan olmalı,

ayrıca sırf su üstü çalışacaksan elbette birazda olsa gam yapar,kamışın ucu ile sürekli misinaya vurdurduğun için her misina gam yapar,
    asso yu kullandın ise şöyle tarif edeyim,ondan çok çok az yapar wtd aksiyonunda,gagalı sahtelerin kullanımda gam yapmaz,ben çok memnunun bu misinadan,yeterki zamanında heyecan yapmadan gerekli yerlerde gerekeni yapayım,10 kiloluğu çekerim bu 28lik ile,25liği ile 5700 çekmişim 28liği ile çekmem lazım:D

bu 28lik olan,25liği 10tl piyasası

http://www.anadoluavmarketi.com/urun_detay.asp?id=5693

sende bana sizin oraların iri kofanalarını gönder aga anlaşırız birşekilde:D

9. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Vay Kadir kardeşim harikalar yaratmışsın gene, taktire şayan adamsın vesselam :) şükür levrek omzaaa pozunuda gördük, devamlarını dilerim kardeşim.

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın Recep abim teşekkür ederim:) havalar istenildiği gbi gitse birşeyler olacak gibi amaidk

biz bulanık dalgalı hava isteriz diğer balıkçılar sakin hava ister:D ,en önemlisi havaların böyle gitmesi,bazı kesimler için daha uygun,kış günü iş yok aş yokidk ALLAH cc darda kalanları gözetlesin

11. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
  12. kengin

kengin kengin

kadir kıskanılacak bir cizgiyi hiç bozmadan devam ediyorsun.
    tebrik ederim.

13. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler kadir abi.. Eline sağlık.. GodFather iyi gitmiş :)

14. Savaş Dursun

Savaş Dursun

Tebrikler yakışıklı levrek. Ama fotoğraflamadan önce balığı yıkasaymışsınız daha yakışıklı çıkarmış...

15. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yarıldım gülmekten :)

"Çekildiği yer : Çok gizli"

Kadir abi ilk önce video hakkında yazmak istiyorm. (Meslek Fotografçılık galiba)

Video çok eğlenceli muzip ve yakaladığın balıklar açısından da insanı fesatlandıracak kıvamda. (ben fesatlandım biraz şahsen :))

Yalnız müzik hiç olmamış !!! Müziğe odaklanan balıkları karındeşen jack gibi deşeceksin sanır. Öyle acıklı ki, balıkların arşa huzura çıkmadan önce son anları gibim :)

Müzik, balıkları saldığına göre daha eğlenceli olmalıydı. Örnek : Şakşuka gibi :)

Balıklar için seni tebrik ederim. Eşim senin fotonu ilk görünce tepkisi şu oldu : O ne beeee??? (Ben korkma insan dedim)

Gerçi benimde avlaktaki halim sana benzer oluyo ama eşim görmediği için şaşırdı.

O kırmızı kafa Duel mi diyecektim, videoda yazmışsın zaten.

Levrek yakalayamadan sahte uzmanı olan tek atçekçi de ben oldum sanırım :)

Yapısından tanıdım sahteyi :) (Hafif kamburumsu)

Raporlamadaki başarından ötürü de seni ayrıca tebrik ederim abi. (Senin gibi doyurucu rapor yazan yok) Foto, video, anlatım süper.
    Nice mutlu levreklere... :)

16. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Kadir varya çok uyanıksın,hem Jandarmayı çağırıp hemde bıçağını saklıyorsun.hihi
    Benim merak ettiğim askerler geldiğinde senin maskeli halini gördümü,gördülerse ilk tepkileri ne oldu.:confused:

Tuttukların ve tuttuklarını saldığın içinde tebrik ederim.:)

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    bu karmaskesini yeni aldım şimdilik üşütmüyor pek:) ellerim üşüyor merada tek sıkıntım bu,kalın eldiven gitmiyor ince eldiven eh işte:D kesik parmakla idare etmeye çalışıyoruz:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) kıskanılacak bir durum söz konusu deyil,dün biraz şanslı idim durum bundan ibaret:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:)

aklıma gelmedi deyil lakin suya sok çıkar vakit kaybı olacaktı,birde yamaca inip yıkamam lazımdı,uğraşmak istemedim açıkcası:)
    teşekkür ederim sağolasın:)
    müzik iyi gitti kanımca:D kar maskeli operasyoncu misali,baba filminden bir oyuncu balık tutarmış:D
    aslında kafa lambasını açmak için maskeyi indirmek zorunda kaldım,o şekilde foto çekince,ortaya değişik bir kare çıktı,dedim bu sefer farklı olsun:D
    normalinde maskeyi indirmiyorum yüzüme merada,boğuyor adamı:D
    meslek fotoğrafçılık deyil:) elimden geldiği kadarı ile güzelini yapmayı severim:)
    sahte konusuna heç deyinme:rolleyes:
    strikepro dan takdırdığım bir sahte vardı onu aldım bu gün,2tane de biri duel diğeri yozurı sahte aldım:D
    3ünede banko yazdım levreğimrsparkle ilerliyen günlerde görücüye çıkarlar:thumb:

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dostum gelen kim bilmiyorumidk çaylak biri gelir uğraştırır orda:D başıma benzer bir olay geldi,

uzman beni tanıyor diğer arkadaşıda tanıyor,yolda şakasına kimlik sordu espirili bir şekilde,o dedi dükkanda ben dedim yok:D benm dükkanın önünde gerçekleşiyor olay,arkadaşın dükkanıda az ileride:D
    herif ciddiye aldı:laughing: askerlere alın bunlrı demesinmi:laughing:
    arıza biliyorum:laughing: herif tutdurdu götüreceğim sizi diyor:laughing:
    canımı sıktı ciddiye aldı şakasına sorduğunu:rolleyes: ekip çağırdı,geldi dükkanın önüne:D ,gelen astsubay tanıyor beni:D ama herifin inadı tuttu:rolleyes: astsubay da dil döküyor uzmançavuşa:D
    aradım karakol komutanı nı durum böyle böyle şuna birşeyde:laughing: öyle kurtulduk:laughing: oysa gündüz iddia oynarız o lavukla:D kafa gidip geliyor onun,karakol bıkmış ondan iyice:laughing:
    istesem çıkarmazdım,benim nasıl biri olduğumu onların komutanları biliyor da..gece gece birde onlaramı laf anlatayım:)

atçek yaparken maskeyi indirmiyorum dostum,boğuyor,sadece kafa lambasını açtığım vakit maskeyi indiriyorum :)

19. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    zıpkın avcılığının neresi kanunsuz anlayamadım. dalıp 1 tane üreme erginliğine erişmiş levrek çıkartmak bence okadar da kanunsuz değil. Kıyıdan 50 tane olta dizip kalkan balığı yakalayanlardan çok daha sportif tehlikeli ve zor bir uğraştır. Bende kıyıdan balık avcılığıyla ugrasıyorum aynı zamanda dalıyorumda. Olta balıkçılarınıda görüyoruz yani balık bulucular, GPS cihazları, lüksler, fenerler dinamitler vs.. vs..

20. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Bu arada bende Kıyıdan oltayla balık avcılığına meraklıyım ama 1 tane oltam var. Bir adette spin takım kurmayı düşünüyorum etti 2 takım. bundan fazlası aynı avda kullanılacaksa abartıdır diye düşünüyorum. Aç gözlü insanlar yüzünden zaten olta atıcak yer bulamıyorum sahilde 10'ar metre aralıklarla herifçioğlu dizmiş 50 tane kamışı yürü yürü sahil bitiyo boş yer aramaktan zıpkın fener kullanmassan daha delikanlı 50 oltadan.:)