Tek gözle balık avı, Harika maviler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. acemibalikci

acemibalikci

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    yakında...
    Allahım acil şifa versin sıhhat olmayınca hiçbir şeyin tadı kalmıyor ... Avınız ise süper.Ustaya usta denır baska soylenecek bısey bulamıyorum...

2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    rahatsızlığınız için geçmiş olsun abi:eek: özellikle bu yaşlarda insanların en dikkat etmesi gereken şey sağlığıdır onun için yemenize içmenize biraz daha özen göstermeye bakın ve uygulanacak perhizlere istemesenizde hastalığın ilerlememesi için uygulamaya bakın

avınızı tebrik edemiyecem amatöre örnek bir av şekli olmadığı için :eek:

3. OMMG

OMMG OKAN

Başlığı görünce esprili bir rapor zannetmiştim ama okuyunca üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Bu arada, bu halde bile ava gidip tuttuğunuz güzel balıklar için de tebrikler...

4. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Vedat amca geçmiş olsun, şeker çok önemli mutlaka diyabet kontrolü yaptırmalısın, tatlıya olan ilgi belki hipoglisemidir. Sen mutlaka diyabet kontrolü yaptır sağlık herşeyden önce gelir.

kendine çok dikkat et Vedat amca ...

5. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sevgili Vedat Usta acil şifalar diliyorum.Önce sağlık bunu unutmamak gerekiyor kendine iyi bak selamlar sevgiler..

6. volkanca

volkanca Volkan

Vedat abicim çok geçmiş olsun. Aman doktorların tavsiyelerine uy da atlat şu mereti biran önce hepimizin san ihtiyacı var, sevgilerimle.

7. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Vedat baba tekrar büyük geçmiş olsun izmaritlerde hiç fena görünmüyor boyut olarak çok tatmin ediciler..

8. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    çok geçmiş olsun .. vedat amca 1 aya kalmaz düzeliceğini biliyorum .. :D kendinize dikkat edin .. iyi günler.

9. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Vedat abi geçmiş olsun. Biran evvel sağlığına kavuşman dileğimle....

10. simendifer

simendifer Sennur

Vedat ağabey, geçmiş olsun. Umarım bundan sonra kendine daha fazla dikkat edersin. Lütfen doktorların söylediklerini ihmal etme, sonra hepimiz üzülüyoruz. ;)

Bu arada, bir arkadaşımız da yazmış, fotoğrafta yakışıklı çıkmışsın. Yeleğinin rengine de bayıldım. :)

Bir de şu kırk iğneli çapariler ve makaralarından vazgeçebilsen sana daha çok gıpta edeceğim ama nafile vazgeçmiyorsun. Oysa bir amatör balıkçıya yakışan o güzelim yemli avlarının, tatlısu tecrübelerinin, onca balık salımının yanında bu kırklı çaparilerin ne kadar eğreti durduğunu bir farkedebilsen, belki vazgeçerdin. :(

Son düzenleme: 22 Mayıs 2012
  11. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    vedat abi öncelikle geçmiş olsun.aman kendinize dikkat edin bizim gibi amatörlerin sizlerden daha öğreneceği çok şey var ALLAH uzun ömürler nasip etsin sigarayı bırakmaklada çok isabetli karar vermişsiniz darısı bizim başımıza.avınıza gelirsek diyecek çok bişey yok herşey ortada zaten yine kusursuz yine mükemmel

12. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kıızım

Her işte bir hayır vardır lafına inanırım.

Sigarayı bırakmamın verdiği güvenle doğruusu bana birşey olmaz lafınada inanır olmuştum.

Bu laf herkese,bilinsinki aşırı ve dengesiz beslenme,kişiye sigaradan bile daha fazla zararı,hemde daha kısa vadede verir.

Ufak bir krizle atlattım.Ancak perhiizimi ihmal edersem,çok daha kötüsü ile karşılaşacağımı biliyorum.

Oysa ben balığa sanki dün başlamış gibi hevesli ve istekliyim.

Yakala,bırakcı bir trofe avcısı olmanın şartlarını kendime kabul ettirdim sanmaktayım.
    Bunun ispatını ilk fırsatta vereceğim.Video çekimleriylede ispat edeceğim.

Trofe balık yakalamada yemlik balık yakalamak çok önemlidir.Yemlik balıktada ince çapari elzemdir.Zira layıkıyla yapılan ve kullanabilinen çapariyle yemlik balığı garantili yakalamak mümkündür.

Şu anda hepimizin bildiği iki tane Saroz trofe avcısı vardır,her ikiside çapariyi yem için kullanırlar.

Bu amaçla yeni döşediğim çaparimi,balık kıtlığında acaba çare olabilirmi diye salıverdim.
    Doğrusu bu sonuç beni hayli şaşırtmıştır.

Hiçbir amatör ve Profesyonel avcıya mavi kanal izmaritinin onlarcasının birden çapariye yakalandığını kabul ettiremezsiniz.

Bu tesadüftür ve hatıra olarak kalacaktır.

Nitekim ertesi günki avda,inşallah bu akşam videosunuda yollayacağım üzere yemli mercan avladık ve çapariyi bir tarafa kaldırdık.

Sevgili kızım,tatlısu avları artık çare olarak ortaya çıkmaya başlamıştır.Bu durum sevindiriciidir.

Ancak unutmamalıdırki,balık kıtlığında hep balıksız dönmeye gittikce mahkum olmak,kişiyi balıktan soğutur.Bu durum geniş bir kitleye yayıldığında ortalık bohçacılara kalır,

Baş gayenin şu veya bu şekilde meraklılara halende balık tutabilineceğini göstermek olduğuna inanıyorum.

Bu konuda devamlı araştıran,uygulayan birisi olduğum kabul edilmelidir.Esasen bana inanıp dediklerimi yapan meraklıların illaki başarılı avlar yaptıklarıda bir gerçektir.

Her türlü balık avından zevk alınabilinir olduğunu savunan ve uygulayan biirisiyim.

Ancak benim sadece daha basit avların avcısı olarak kabul edilmemi beklememelisiniz.

İleriki günlerde inanmakta güçlük çekeceğiniz avlarımı sizlere sunmak niyetindeyim.

Hal böyleyken sunmakta geri kalmamama rağmen,istemezseniz daha mütevazi avlarımı paylaşırım elbette.

Onların videoları,raporları bende kalır,belki face denen o yerde yayımlarım.

Sevgimle kal değerli kızım

13. TheHawk

TheHawk Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    Yeniyim ama okuma ve alba meşhur :)
    En İyi Avı:
    2 kg fazla istavrit,3 kg fazla mezgit
    Vedat abi çok büyük geçmiş olsun inşALLAH yakın zamanda sağlığına kavuşursun.Bu arada resimde yakıyorsun abi hastalığı atlattıktan sonra da gözlüklerle isteriz resmi :)
    Av harika olmuş afiyet olsun yarasın :)

14. simendifer

simendifer Sennur

Vedat ağabey, merak etme inanmakta güçlük çekmeyiz. Zira senin balıkçılık konusundaki tecrüben su götürmez. Geç olsun, er olsun farketmez, ben senin eline yakışan avları görmeyi her zaman isterim, bundan gurur da duyarım. ;) Ama bu avı, yemliye ayrılmış çapari kullanmış olsan dahi senin eline yakıştıramadım ve sevmedim, zorla değil ya. :):) Yemli, trofe avlarını bekliyoruz Vedat ağabey, sağlıcakla kal.

Not: hala Sennur'un fotoğrafını göndermedin. Ha bugün ha yarın diye bekliyorum haberin olsun. :)

15. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    abicgim gecmis olsun allah acil sifalar versin

16. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    İnşallah geçcşi olur sevgili Hasan.

Çayı bile şekersiz içmeye başladım,hatta meyve bile yemiyorum şeker var diye.
    Teşekkürler

Sevgimle kal

17. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Emin,dikkat ediyorum,inşallah düzelirim.

Sevgimle kal

18. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Okan inşallah düzeliirim.
    ,
    Sevgiler

19. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    İnçşallah sevgili Meehmet,temennilerine teşekkür ederim.

Sevgiler

20. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Orhan abi çok geçmş olsun.En kısa zamanda düzelmesini umut edıyorum.
    Kendıne dıkkat et bizi raporsuz bırakma daha öğrenecek çok şeyımız var.