Dün gecenin tek güzelliği Eyvallah dedim, öptüm başıma koydum Sağlıcakla kalın, rastgelsin Katili ile beraber
Teşekkürler Yunus Daha güzelleri rastgelsin sana da. Teşekkürler Hakan Yasak derken, anlamadım Telefonunu gönder bana özelden bi konuşalım seninle
inan kardeşim maşallah diyelimde nazar değmesin.bakıyorumda otomatiğe bağladıniz.avlarınız daim olsun.
Teşekkürler Hakan bey Nisan sonuna kadar otomatiğe devam inşallah İşi bu, görevini yapsın, çekilsin kenara gerisini ben hallederim Eyvallah Hüseyin kardeşim Deniz beni ihmal ediyor desek daha doğru olur Ne zaman izinli olsam deniz kötü oluyor banghead Ben de şimdilik böyle idare ediyorum Teşekkürler Mehmet bey
Maşallah böyle olsunda bir tane olsun.Tebrikler İnan, sen bu tatlı su işini baya bir sevdin, tuzlu su meziyetlerini kaybetmeyesin sonra, daha mırmır ve minekop tutacağız seninle
Teşekkürler İsa abi, hiç unuturmuyum öğrendiklerimi Nisan sonuna kadar takılacağım sadece Bundan sonra bol bol, mırmır ve çipura yakalarız artık. Belki bir de levrek Minakoplar yavaş yavaş uzaklaşır artık.