Cümleten selamlar. Yaklaşık 4-5 gündür memleketim Adanadaydım. Orada yıllar önce onlarca balık çektiğim avlaklarıma da uğradım. Fakat sonuç tam bir felaketti. Balık tutmayı bırakın bir vuruş bile alamadım. Bir de deniz avı yapalım dedik. Orhan abi ve inan kardeşimle beraber gerçekleştirdiğimiz deniz macerasında da umduğumu bulamadım. Tek sevincimiz İnan'ın başkanlığa terfi etmesiydi. Konyaya döner dönmez kendimi her zamanki avlağıma attım. 7 saatlik av sonucunda 46 cm lik tek sudakla yetindik. 3 adette çivi yakaladım, suya salındı ama pek yaşayacaklarını sanmıyorum. Dilerim yaşamlarına devam ederler. Herkese rasgele... Yolculuktan kareler... Yumurtalığı gezerken Garip pelikanla karşılaştım. Bir kaç foto almama müsade etti. Bu pelikan haberlere de konu olmuştu. Buradan bakabilirsiniz. İzlemenizi tavsiye ederim. http://www.kure.tv/webtv/800-hayvan/kopek-ile-pelikanin-sasirtan-dostlugu/485-Bolum/120070/ Avlaktan kareler. Günün elde edilen tek sudağı 46 cm geldi.
Sevgili Mustafa, Cok tebrik ediyorum.Buyuk ugras vermissin sonunda muradina ermissin. Bazen bu isin adi kismet.Bugun bir olur yarin saglam olur... Paylasim icin tesekkurler. Dahasina rast gelsin dostum.
Tebrik ederim, bende bir tane 25 cm ve bir tane 52 cm. sudak tutarak sudak avına giriş yaptım. Bu balığın avında 1-2 balık anca yakalanıyor galiba sazan gibi 5-6 tane sudak olmuyor galiba.
Teşekkürler Hüseyin abi. Daha güzelleri sana rasgelsin. Teşekkürler Umut. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Fatih. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Gökhan. Daha güzelleri sana olsun. Bizim buradaki avlak gerçekten anlaşılmıyor. Bazen gidiyorsun çok güzel balıklar alıyorsun. Bazen de bir vuruş bile alamıyorsun. Tuttuğun kuzuları raporlarda görmek isteriz netekim. Teşekkürler Volkan. Dilerim bir an önce sende başkanlığa terfi edersin. Teşekkürler Mert. Daha güzelleri sana olsun. Uzun zamandır sudak raporlarını göremiyorum. Bu kadar uzun açma arayı.
Forumda yakaladıkları bazı türlerle özdeşleşen arkadaşlarımız var. Sizinde devam eden sudak raporlarıyla aynı yolda olduğunuzu düşünüyorum. Daha öncede yazmıştım bizim buralarda bulunmayan ama tutmayı çok istediğim ve *** gözümde değerli bir tür, tebrik eder devamını dilerim...
Haklısın abicimde inan evden dışarı çıkamıyorsun sıcaklardan dolayı bu aralar zaten tatildeydim biraz deniz avları gerçekleştirdim. onlardan bir rapor yapabilirim belki
Teşekkürler Fatih. Daha güzelleri livarına dolsun. Bizim buralarda sazan ve sudak var. Turna hastası oldum ama maalesef buralarda yok. Raporlarını bekliyoruz mert. Teşekkürler İlyas abi. Daha irileri sana olsun.