Tebrikler. Fotodaki duvar ve zemindeki desenleri çıkartamadım. Merdivenli yerler çok fazla hihi benim dün gittiğim yerde de vardı merdiven ama desenler uyuşmuyor hihi
:laughing: :laughing: :laughing: Ben senin rapordaki taşlardan bile nereler olduğunu çıkartıyorum. Neyse, fotoğraftan pek te çıkartılacak gibi değil. Ben sana özelden yazarım. hihi
Ben ava gideceğimin öncesi gece uyuyamıyorum bazen heycandan Keyifli bir anlatım olmuş ve güzel bir yakışıklıyla dönmüşsünüz oda yeter abi. Tebrikler.
Ne güzel, bende o heyecan kalmadı. O heyecanı verecek balık olsa, heyecanlanacam da, boş gide gele heyecanı sıfırladık. Ben aksine tutunca çok heyecanlanıyorum, imkansızı başarmışız gibi. Sizlere de rastgelsin.
Abi sorma güzel berrak küçücük bir derem var yatıyorum soteye parmak kadar kasna hassas göl kamışının ucunu büküyor onda bile kalbim hızlanıyor hani balığı görmesem neysede görüyorum parmak kadar
Volkan Abi beni asıl meraklandıran o cezvede kahve pişip pişmediği çok güzel bir balık almışsın takımlarda şakır şakır çalışmış tebrikler abi
Nelere dikkat etmişsin, fotograf çekerken dikkat etmeli demek ki. Cezvede hergün kahve pişiyor ama evde pişiyor. Teşekkürler sana daha irileri nasip olsun.