mustafa(dear_star) bir önceki turna raporuma yazdığı yorumda, hiç turna tutmadığını söyleyerek kendisinin yerine de tutmamı istemişti. bende cevaben bundan sonra tutacağım ilk turnayı senin yerine tutacağım, bakalım şansına nasıl bişey çıkacak demiştim... sabah 5.30 da evden çıktık 3 kişi. her zamanki avlak bölgemizin suyu doğalgaz boru hattı çalışmaları nedeniyle bulanıktı. mecburen başka mevkilerde şansımızı denedik. pek verimli bir av olmadı. sadece bir turna tutabildik, o da sevgili dear_star'ın şansına geldi. aslında turnadan umudumuzu kesip kasnaya atarken, 2 numara kaşığa geldi balık. iyi aksiyon yaşadım, oldukça huysuzmuş. kenara alana kadar akla karayı seçtim. 50 cm civarında besili bir turnaydı. herkese bolşanslar... işte mustafanın şansına gelen turna...
slm ahmet abicim sonunda azimle turnayı almışsın gerisi gelir artık seni tanıdılar bu turnanın huysuzluğu yok mu mücadelesi adrenalini herşeye değer bende senin gibi ergün abimizin yemi onun şansına diye atmıştım hemen turna yapıştı bazen işe yarıyor devam rastgele abicim
Tebrikler.Bu arada o kullandiginiz sahtenin aksiyonu cok guzel bende yeni alip denedim.Guzel aksiyonu var.Daha sonrada kesinlikle isinize yarayacagini dusunuyorum tatli suda.Rastgele...
yorumlarını ve tebriklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum... eksik olmayın... daha iyileri sizlerin olsun.