yer:ankara-kesikköprü kullanılan malzeme:3 numara mepss 2 gün önce gezmek için ankaraya gittigimiz ailecek geziye belki ugrarız diye oltalarımı ve malzemelerimide götürmüştüm dün gece saat 04:00 gibi ankaradan kesikköprüye hareket ettik yolu bilmedigimizden dolayı saat 06:30 gibi avlaga varabildik saat 08:30 a kadar at cek yaptık ama sonuc alamadık bekçinin gelip burda avlanmanız yasak asagı tarafa gecin demesiyle oradan ayrıldık ve bi yerde durduk daha ilk atışımda oltam gergiye geldi ve turnanın agırlıgını hissettim önce ufak bişey sandım ama suyun üstüne sıcramasıyla birlikte epey büyük oldugunu gördüm role balıgın zorlayagı sekilde ayarlandı ve yavaş yavaş kenara cekmeye basladım kafa darbelerini hissedebiliyordum babam ve ben 5 dk kadar balıgın yorulmasını bekledik nitekim yorulmustu ve bana teslim olmustu kepce olmadıgı için biraz zorlandık ama yinede balıgımızı cıkarmıstık sudan daha sonra saat 12:30 a kadar at-çek yaptık 1 tanede tuttugum balıktan daha irisini kenara kadar getirdikten sonra kacırdım ve avımızı sonlandırdık tuttugum turna 57 cm ve 1,5 kilo geldi hepinize bol avlar hayırlı ramazanlar diyerek konuyu sonlandırıyorum (babam,ben ve turnam)
Tebrikler Furkan kardeşim , enson Feridun kardeşimin turna raporlarını okumuştum,senin raporunda ilaç gibi geldi.
hepinize teşekkürlerimi sunarım bilmiyorum ama ben turna ve sudak kadar hiç bir balıktan bu kadar zevk almıyorum yakında sudak raporlarımıda okuycaksınız hepinize iyi şanslar bol balıklar rastgele
düşündügün için sağol abi ama muhteşem bi yerdi gittigimiz yer ve su cok temizdi berraktı o yüzden ayagımıza bişey giymedik
tşkler abi turnayı sıcakta yakalamak zor evet haklısın ama turna gölgede otların altında yattıgından otların kenarına önüne vs atarsan turna gördügü an kapar
Aferim Furkan kardeşime, inşallah sıkı bir turna avcısı olacak, tebrikler.. Yem ne kullandın onu de bakiim
hepinize tşk ederim yorumlarınız için ellerinize saqlık rıfat abi kendimi biraz daha qeliştirip inşallah sizin yanınızda yer bulmak istiyorum yem olarakta 3 numaralı yeşil beyaz mepss kullandım