Slm Arkadaşlar Aranızda Yeniyim ... Ailecek Gittiğimiz Barajda Hem Piknik Hem Balık Avlama Olarak Güzel Bir Gün Geçirdik ... Ve İşte Tuttuğum Aynalı Sazan .;
gökay kardeşim, bravo. harika bir aynalı yakalamışsın. gelecekte büyük bir sazancı olacağın belli. yolun açık, oltan hep dolu olsun. Allah' a emanet ol. selametle.
Gökay tebrikler kardeşim. Devamına rasgele. Hep böyle güzel raporlar ile aramızda ol. Bu arada seni gözüm ısırıyor ama çıkaramadım....
Tebrik ederim gökay daha irilerini tutman dileğiyle. Ben bu barajı biliyorum, babam arı yetiştiriyor o barajın bulunduğu köyde. Çok seneler önce çocukken gitmiştim o baraja, balık popülasyonu çok iyi sayılacak dereceydi o zamanlar. Keşke ayrıntılı yer tarifi vermeseydin raporunda, ki sanmıyorum orayı bulabiliceklerini ama yinede saklı tutmakda fayda var. Bir gün kısmetse tekrar avlanmaya geleceğim oraya.
Abim Benim Çok Balıkta Gözüm Yok . Ama Dediğin Gibi Gerçekten Çok Sağlam Balık Çıkıyor . Diğer Abilerimde İmkanı Olan Gidip Tutsunlar Derim . Barajda Balık Bitmez Abi Korkma
Sağlık Mahalle Barajının Sıralarını Duymuşsunuzdur Çok Felaket Büyük Balıklar Var Diyolar Ama Nasip Değilmiş Bana . Pazar Günü Sağlık Mahalle Barajına Gittim 5 tane mısır + solucan dip oltası ve 3 adet şamandıralı olta salladım biraz bekledikten sonra 4 adet ufak boy testere balığı geldi ve geriye saldım nasip değilmiş heralde :/ Sağlık Mahallesi Barajı hakkında çok büyük balıklar var ama çıkaran yok diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem abilerim . Bilen Varsa Paylaşabilirmi ?
Konuyu açan rahmetli Gökay arkadaşımızın internette nato limanını araştırırken haberini okudum.Kendisi Nato Limanında balıkçılar tarafından ölü bulunmuş haberi burada : http://www.haberler.com/liseli-genc-denizde-ayagina-tas-baglanmis-olarak-4515606-haberi/ Allah Rahmet Eylesin.Haberi okuduktan sonra forumda da konuya denk gelince şok oldum.
Güne kötü başlamama neden olan olay, çok üzüldüm... Raporu açtığında henüz 14 yaşında, vefat ettiğinde 17 yaşındaymış... Allah Rahmet Eylesin...