Tekirdağ Çorlu Balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Knight Rider tarafından paylaşıldı.

1. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Git gel 300 den fazla gibi geliyor bana ama biraz yol haritasına bakarım yer belli olunca kestirme bi yol duymuştum gerçekten kestirmemi bi bakayım :D

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Hocam
    1. yol : Tekirdağ - Gelibolu (Keşan üzerinden) 155 km.
    2. yol : Tekirdağ - Şarköy - Gelibolu 133 km.
    :D:D

3. mserler

mserler serdar

arkadaşlar iyi akşamlar.ayni anda iki konu birden götürmeye çalışıyoruz.tek konu başlığı altında toplansak daha iyi olmazmı?iki konuya birden yazmaya uğraşmayız.

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    buralardayım çağrı fakat foruma pek bakamıyorum ama merak etme her haberi gökhan hocadan alıyorum hafta sonu okuldan bazı hocalar istediler balığa gitmek onlarla çıktık 2 trakonya 2 yengeç 1 kaya balığı hasılat :D uzun bir aradan sonra denizden balık tutabildik oda zehirlisinden :D ertesi günde gittik bişey yok kimsede yoktu zaten. Valla geçenlerde gökhana diyip duruyodum izmire antalyaya güneye biyerlere gidelim burada iş yok diye eğer toparlanabilirsek güzel biorganizasyon gerçekleştiririz . Bu arada diğer başlık hangisi biraz uzak kaldımda foruma bilmiyorum tek başlık iyi olur tabi herkes daha rahat takip eder.

5. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Merhaba arkadaşlar 1-2 ay önce açtığım ve şans eseri tanışıp buluştuğumuz "Tekirdağ civarı Lüfer istavrit Yardım" başlıklı konuyu "Tekirdağ-M.ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu" Olarak moderatör arkadaşlara değiştirip ÜST KONU yapmalarını önerdim. Önerimi kabul etmişler. Bu civarlardan foruma giren diğer arkadaşlara daha rahat ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

Hem konu Konuşulanlarla alakalı hemde okadar konuştuğumuz paylaştığımız bilgiler silinmemiş oldu saygılarımla.