Arkadaşlar Tekirdağ/çorlu da Balığa Arkadaş Olarak Gidenler Le Tanışmak İsterim.Ben de Çorludanım da Yeniyim(Acemiyim )Gidecek Arkadaş Bulamıyorum,Mecbur babamlarla gitmek zorunda kalıyorum(oda canları isterse ) Tanışabilirsek Belki Onlar Gittiklerinde Çağırırlar Saygılar. Şimdiden Teşekkürler,
Cemal'cim ben Tekirdağ / Çorlu'dan değilim ama ; seni izmir'e davet ederim. İster tatlı su==ister tekne ile deniz avı, ne dersin ?
Teşekkürler teklifin için ben şuan tekirdağ/çorludayım 23 temmuzdan sonra izmire geçecem(memleket orası da ) belki görüşürüz
Çorlu Merkezdenim bulvar yolunda oturuyorum Atatürk ilköğterim okulu yanı Çorlu Civarında ne Tarafa balığa gidiyorsunuz.. Ve NeLer tutuyorsunuz..
Ben Çorluda Genellikle Sarılar Gölüne Gidiyorum(Büyük Olan).Orada Genellikle Sazan Tutuluyo Ama Arada Yayın Da Tuttuğum oldu
İmza ayarlarını yaptıktan sonra, tanışalım kısmına konu açıp kendini bi tanıtsanız diyorum Teşekkürler İmza ayarı için TIKLA
ben tekirdağ marmara erğlisindeyim bu yaz boyunca bizim yazlık var orda göreme 2tatil sitesi ordayım gelebilirseniz sevinirim eğer gelebilecek olan var ise telefon numarasın fln özel mesajla atsın konuşuruz.
ben çorlu merkezde oturuyorum bahsettiğiniz sarılar gölüne nasıl gidebilirim otobus varmı acaba ayrıca ne kadar sürer yol yarım saati gecermi