bizi boş yerlere , soğuğun, farenin, rüzgarın tavan yaptığı yerlere götür 1 gelincik + 1 yengeç tutalım,,tek başına git levreği kap..bumudur avdaşlık ?
Serkan seni misafir avlaklarıma götürdüm hep hihi hihi hihi Şaka bir yana sanki ben seninleyken çok tuttum da Şanssızlık kimde acaba
Vallaha hiç kıskanmadım, gaza da gelmedim:laughing: Ben kendimi yeni kamışa saklıyorum Daha güzelleri rastgelsin Alper:thumb:
Teşekkürler Hakan Gürkan ben önden gidip levreklere, nasıl yakalanacakları hakkında dersler verdim; sahteye hangi yönden saldırılır, hangi üçlü iğne en tatlıdır vs birkaç tatbikat falan.. Seni anlattım sonra onlara, gözleri doldu gariplerin "Major Craft mı abiii" derken ki yüzgeç ifadelerini görmeni isterdim :laughing: :laughing: :laughing: Dört gözle bekliyorlar seni En kısa zamanda görüşelim Gürkan, postadan haber var mı?
Tebrikler Alper. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama levrek denilen şahıs hep beklemediğin, ümidi kestiğin anda geliyor. Belki de böyle gelmesi daha da heyecanlı, eğlenceli kılıyor avı.
Tamamdır o zaman Alper, bekleyin levrolaarr geliyorumm:laughing: :laughing: En son cumartesi gümrükten yırttı, bugün bi aksiyon olmadı bu haftaiçi gelmesini umuyorum artıkbanghead
Alper; Bugün levreği aldığın merada 2-3 saatlik at-çek denemelerim oldu ama boş gidip geldim..Mera çok güzel ama balığı nazlı , gerçi sen kandırmışsın , bu hafta sonu takrar deneyeceğim..