Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Geçen o dalgada bende gittiştim akşam üstü Gürkan levrekler dolanıyor suda jaws gibi ama bir türlü denk getiremedim balığı . Neyse onları denk getireyim derken levreğin biri kıyıya hamle yaptı önceki dalga çok büyüktü çekilince bizim levrek karaya oturdu hihi hihi hihi şok oldum :eek: iki çırpındı gidiverdi baktım kaldım öyle hatta hayal mi gördüm diye biran düşündüm :laughing:

2. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Vay bee bende levreğin hamlesini hayal gördüm sanıyordum ama yapıyormuş demekki böyle şeyler:D Dünkü dalga çok abartılıydı hatta 45gr jigi bile batırmıyorduidk En iyisi böyle dalgada 1,5-2m dalarlı sahtelerden kullanmak sanırım:thumb:

3. hakanbehcan

hakanbehcan Hakan

Ben bilgi edinmeden resmi yazı ile sormuştum. YAsal olarak gerekli değil, sadece prestij sağlar.

4. hakanbehcan

hakanbehcan Hakan

Natoda jandarma kişibaşı 80 küsür tl para cezası kesmiş son 10 gün içinde diyorlar. Aslı var mıdır, duyan yaşayan var mı?

5. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Arkadaşlar, balıkçılıkla ilgili olmasa da sizlerle paylaşmak istedim.
    Dün Baykallar'daki trafik ışıklarının önüne de kamera yerleştirdiler. Yani sahil yolundan İstanbul tarafına giderken hızınıza dikkat edin çünkü biliyorsunuzdur o yolda hız limiti 50 km/s.
    Bir de bu kamera araçların hızını ışıklardan geçtikten sonra değil, ışıklara gelmeden ölçüyor bilginiz olsun. O yüzden, "ışıklara kadar basar, ışıklardan geçerken hızımı 50'ye düşürürüm" derseniz evinize 300 küsür liralık ceza makbuzu gelebilir...
    Resimde kameranın yerini işaretledim. Siz kullanmasanız bile çevrenizdeki araç kullanan yakınlarınızı uyarırsanız iyi olur. Kimsenin durup dururken canı yanmasın...

6. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Hocam yarın yasal olarak lazım dediklerinde elinde beş yıllık belge olmuş olur

perşembe saat 10 civarı 12 ye kadar denedim tek vuruş almadım acayip dalga avrdı dalga boyu 1 metre civarı idi bende umudu kesip gittim.

bahsettiğin yer tam olarak neresi ben anlamadım çokta merak ettim küçük bir görüntü oldu. Tekirdağ'ı bilmeyen biri olarak biraz daha açıklayıcı yazabilirmisin

7. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sahilden İstanbul (yada Değirmenaltı) tarafına giderken garajın önündeki ışıklardan sonra gelen ışıklar Erkan. (Baykallar ışıkları diye gösterdiğim yerdeki trafik ışığında)

8. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bilgilendirdiğin iyi oldu Ayhan abi 2 ay önce Muratlı çıkışında 56'yla radara girdim, şaka gibi:mad: Trafik polisi pişkin pişkin güldü bir de 55 sınır 1km/h ile radara girdiniz falan filan dedi. 166 TL kendi cebimden çıkmasa da 56 ile radara girmek çok koymuştu:D

9. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Artık işi çok sıkıya alıyorlar Gürkan. 74 ile 320 TL yedikten sonra radarlara bayaa dikkat ediyorum. T.dağ'da bildiklerim, dediğin gibi Muratlı çıkışında oluyor, geceleri garajın oradaki ışıklarda olabiliyor. 100. yıl mh ışıklarına gelmeden rakı fabrikasının ilerisine koyuyorlardı bir ara, altınova-topağaç arasına koyuyorlar.
    Bunlar sürekli olmayanlar. Tamamen şansına kalmış...

10. Tompot

Tompot Bülent

En İyi Avı:
    Horozbina
    Son bir ay içinde Muratlı yolunda 93km ile 343TL, Kumbağ Barbaros arasında 67 ile 343, çevre yolunda 79km ile 166TL ceza yemişim. :confused:

Yarın yine Tekirdağ'a geliyorum. Öpülmeyemrsparkle

11. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Öpülen sadece sen olsan şansızlığın diyeceğim Bülent ama şuan t.dağda öpülmeyen sürücü kalmadı gibi... :(
    Olay artık güvenlik yada kurallara uymama değil. O ceza sana bana aliye veliye yani birilerine mutlaka yazılacak! Sen, ben bütün kurallar uysakta uymayan birileri bulunup onlara yazılacak. Son iki-üç ay öncesine kadar bu kadar uygulama yoktu. Cezalar hep t.dağ-çorlu yolu üzerinde yazılırdı. Artık sürücülerün çoğu emniyet kemerini takıyor, 100'ü geçmiyor. Böyle olunca şehir içlerine radar koymaya, çevre yolunu yerleşim yeri olarak kabul edip hız limitini 50'ye düşürüp ceza yazmaya devam...
    İşin komik tarafı sen ben hızdan, emniyet kemerinden ceza yeriz. Bu cezaların yazılma sebebi de aslında bizim güvenliğimiz içindir. Ama ne mutlu ki hiçbir resmi araç bir tane bile kural ihlali yapmaz. O yüzden onlara hiç ceza yazılmaz :):):)
    Ağlanacak halimize gülüyoruz artık...

Son düzenleme: 17 Kasım 2013
  12. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    radardan ceza yesem içim yanmayacak da sis farlarından bir senede 2 kere ceza yedim :(

13. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    ibrahim hocam hadi :) seni bekliyoruz :)))) Hop Hop Hop :)))

14. Arutha

Arutha İbrahim

Favori Kamış:
    İlk Kamışım
    Favori Makine:
    İlk Makinem
    En İyi Avı:
    İlk Avım
  15. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

Hocam sis farını umarım sissiz normal havalarda bilinçli olarak kullanmıyosunuzdur.

16. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Asıl ceza sebebi devlet vergi toplamalardan umutsuz zenginler öyle böyle kaçırıyor en kolayı bu yaz cezayı ödesinler. Tekirdağ ilinden günde 100.000 çıkıyordur. 2014 mali hedef ise trafik cezalarında %40 daha fazla ceza yazmakmis. Herkeze GECMIS olsun şimdiden

17. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tüm bilinçli avlanan amatör balıkçı öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun :)

18. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Teşekkürler Gürkan hatırlanmak güzel.:)

19. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    teşekkürler reeling

20. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    selamun aleyküm abiler istanbuldan tekirdağ tarafına dogru silivriden yada oncesinden baslayarak bu mevsimde levrekleri nerelerde kovalıyabilirim kumbağ merkez vs bilgilerinize ihtiyacım var tesekkür ederim :)