Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    silver star panthera65 silver star majesty 4007, Shimano Hyperloop 4000 FB 1 BB Makine
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    sezon iki ay sonra eşkinayla başlar. şu an liman içi pisi yapıyoda ben hic yakalamadım bu sene. pisiyi gündüz şarapcı tayfası takılıyor. ben şu aralar levrek paşindeyim. yaza doğru iki ay istarvit yapıyo çaparı yaz bitene kadar gece istarvit yemli yapıyo .yazın ayrıca mırmır ve minakop yapıyo mırmırlar bu sene hep kücük geldi sadece cekmesi güzel salıyoruz. ayrıca isparıde yapıyo yaz boyunca pek evcısı yoktur zaten zarganayı biliyosun unutmuş olabilem balıklar vardır yaz sonuda lüfer familyası

2. baver

baver şükrü

öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım Tekirdağ nato limanı hakkında bilginiz varmıdır şu sıralar balık yapıyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkurler

3. uzay1

uzay1 ilkan sen

Levrek nerde var ne takim kullanıyorsun

4. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    silver star panthera65 silver star majesty 4007, Shimano Hyperloop 4000 FB 1 BB Makine
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    levrek yok şuan arıyorum aramaya denemeye devam silivride neresi aklına geliyosa oralarda deniyorum sipin oltayla ilkan

5. uzay1

uzay1 ilkan sen

Silivride ne is yapiyorsun tanisalim seninle olmazmi beraber ariyalim balıkları

6. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    tabiki her zaman cumartesi pazar boşum kablo fab calışıyorum sen ne iş yapiyosun

7. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    akşam saatt 22 kadar ve sabah 06-08 arası levrek denemelerim hüşranla bitti. benimle beraber akşam balığa giden arkadaşım 1 kg üzeri eşkina avladı levrek nerdesin

8. uzay1

uzay1 ilkan sen

Pazarcı lık yapiyorum cumartedi pazar musait im ama bu hafta bir abinin teknesi icin yardim adicem

9. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

Ben Silivri'de denize küstüm çok verimsiz bende derelere kaçıyorum.

10. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    evet küsücek kadar bizi cıldırtıyor ben balık tutamayacağımı bilsemde giderim. bügün gittim 4 kişi sıfırrr

11. abdurahman

abdurahman abdurahman

iyi akşamlar arkadaslar bende büyükçekmecedeyım balığa fazlasıyla merağım var yazın sürekli gidiyordukda kışın heralde balık tutulmuyormuş büyükçekmece silivri taraflarında ancak tekneyle gitmek lazım diyorlar. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim gitsem boşuna mı uğraşmış olurum yada hangi balıkları yakalabilirim.heralde burada yerli balık yok hep göçmen balık çeşitleri var sanırım.

12. gkhndry

gkhndry Gökhan

Favori Kamış:
    SHİMANO CATANA 2.70 14-40 GR, SHIMANO SPIN JOY 2,10 MT 10-30 GR
    Favori Makine:
    OKUMA CEYMAR 40 , SHİMANO AX 1000 FB
    En İyi Avı:
    LEVREK 3200 KG.
    Küçükçekmece den Sevgiler

Gürpınar sahilden lüfer zargana avlanıyorum ama tık yok önereceğiniz yer ve ya takım var mı bi yerde yanlış yapıyorum ama anlamadım gitti. Ya mevisimi değil ya da bende sorun var birazda acemilik var tabi yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

13. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    lodos varmış bu hafta levro alırım herhalde

14. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    mevsim gecti boğazda emin önünde avlıyolar bu kıyılar için azamanı deell

15. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    Merhaba arkadaslar.kiyi balikciligin en kotu donemi bu olsa gerek.mirmira hasret kaldik.levrek sadece ruyalarimiza giriyor.eskina desen yok satiyor.meraya giderken en az bes cesit yemle gidiyorum.at cek te yapiyorum.siftah yok.ne yapabilirim bilmiyorum.farkli fikirleri olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.rast gele.

16. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Salih Abi yalnız değilsin. Bu aralar kimsede tık yok. Sabrın varsa kalkan avına git istersen. Çünkü bu aralar duyduğum tek balık kalkan. O da şans ve sabır işi ;)

17. kuscuilyas

kuscuilyas ilyas

Favori Kamış:
    Okuma V-System 240 cm 10-40gr Fury Caster Kamış 420cm 220gr
    Favori Makine:
    Daiwa Exceler S 3000 Daiwa Windcast X 5000 Makine 5BB
    En İyi Avı:
    14 kg aynalı sazan zıpkın avı
    hayırlı gunler uzun zamandır forumu takip ediyom yaklasık 5-6 senedir uzak kalmıstım takımları yeniden dizdim yeniden dondum kıyılara bogazın balıgı bitmez orda herzaman hareket olur tekirdag marmara ereglisi arası nato dahil kıyıları gezdim hic hareket yok yılbası sabahı 2 lufer almıstım baska tık yok tam kurak zamanı nisan mayısta ins.

18. shakespeare59

shakespeare59 Engin

Favori Kamış:
    Albatros 4200
    Favori Makine:
    Okuma distance 60'lık
    En İyi Avı:
    Kalkan 4.1kg
    Tekirdağda bugün tam levrek havası vardı.Dalgadan suyun altını görüp yem çıkartma fırsatı bulup,olta atamadım malesef.(rasgele denesem yine yemlik kurt çıkartırdımda,yorgundum.İşin bahanesi)

19. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    Merhaba arkadaslar.hakikaten kisir bir ay.kiminle konustusam hep ayni.kimsede tik yok.kimi sularin sogumadigindan balik kiyilamadi diyor.fakat kiyida yasayan ( 5-10 metre)mirmir,eskina,mezgit,istavrit gibi baliklarda yok ortada.hayirlisi Allahtan.

20. helleagle

helleagle Egemen Görkem Turan

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    levreekkk

arkadaşlar merhaba bende beylikdüzü civarında oturuyorum. aslen trakyalıyım. bu ara levreğe taktım su üstü ve dalarlı sahtelerle atçek denemeleri yapıyorum. avlaklarım genelde gürpınar ve mimarsinan taraflarında bu civarda avlanan yokmu? merak içindeyim.. iyi forumlar diliyorum.