Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. volkanca

volkanca Volkan

Merhaba arkadaslar banada cmt aksama dogru daha uygun,

2. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    ben cuma aksam diyorum çağrı myorkinos gökhan hoca farketmez demişti.
    Ne yapalım cuma aksammı geceleyelim?? hani bugun kimse yok yav forumda

volkanca kardeş cumartesi demiş.

3. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    cuma günü hem rüzgar az hemde yagmurlu. ama cumartesi yagmurda yok rüzgarda daha iyi bilgi olarak. ama benim için farketmez yinede. sadece c.tesi daha uygun hava

4. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    bu durumda bugün kimseyle konusamadığımıza göre yarınki av zaten iptal oldu! Arkadaslar bugun pek kimse yok ortalıklarda benim uyumam lazım yarın size aksam 5-6 dan sonra özellerinize msj atarım telefonlasırız gelmek isteyen arkadaslarla bulusur kafamıza göre bir yerlere gideriz geceniz iyi olsun Rastgele...

5. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    ok iyi geceler

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Kusuruma bakmayin daha simdi geldim ve elimin altinda internet yoktu.
    - Koray istoctaydim bugun roverlardan g15R ve digerleri yok.
    - Serkan hic farketmez dicem ama az önce geldim yarin hava durumuna göre netlesir tam olarak.
    - At cek amaci ile Tekirdaga gelecek arkadaslar abiler 1 ay kadar sabretse cok daha verimli av cikarabileceklerdir zira yumurta zamani burada baslamis:) bugun aldigim bilgiler pirlanta degerindeydi bilhassa yemli olarak burda avlanan abilerimin bilgileri dogrultusunda yumurta zamani sahteye nazlanan levrek kurdu havada kapiyor diyorlar:) Gökhan hocam yarin tulum hazir ve havanin iyi oldugu bir gün kurt taktiklerini uygulamali olarak ögrenmek isterim:)

7. volkanca

volkanca Volkan

Serkan cuma akşamı yani bu akşam hava gerçekten kötü. Cmt öğleden sonra hava şartları çok kötü olmazsa ben gelmeyi düşünüyorum.Bugün Bu havada atçek olmaz zaten. yarın bu iş olursa nereye gideceğiz arkadaşlar, yer belirlerken atçeği göz önüne alırsanız sevinirim. Daha önce Mert (myorkinos) sultançiftliği için baya idaalı konuşmuştu, o taraf benim de tercih nedenim olur. Selamlar

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Sultaköy bana uzak acikcasi hava buz gibi yav at cek resmen dert-cek olur:D

9. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    bende sultanköyü tercih ederim. bugüne göre yarın havanın durumu daha iyi ben baktım o yuzden cuma olmasın dedım en azından yarın yagmur yok. hava soguk olabilir problem yok herkes sıkı gıyınır

10. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Az önce telefonla yakin arkadas aradi kuzeyde cok tatli kar yagiyor diye:D

11. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    SİMANO CX BEST MASTIR 4,30
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    Levrek 7 Kg ve daha niceleri
    :( her halde aranızda yardımcı olabilecek arkadaşlar yok ancak kendi aranızda sohbet ediyorsunuz.teşekkür ediyorum sizlere arkadaşlar.

12. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Msjinizi görmedim kusura bakmayin su siralar hava muhalefetinden dolayi cikamasamda genel hatlariyla; mirmir minekop eskina levrek cikmaktadir:) kumul bolgelerde yer yer kalkan alanlar olmustur:)

13. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:

Üstad merhaba dün aksam pek foruma giren yoktu. Tekirdağ'da çeşitli balıklar mevcuttur. En çok mırmır,minekop,istavrit,zargana,kalkan avı yapılır (kıyıdan) hee birde fenomenimiz Levrek:)))) Tekirdağ'a gelirseniz bekleriz. saygılar...

14. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Merhaba arkadaşlar bugün hava fırtına seviyesinde bırakın at-çeki arabayı kullanırken bile direksiyonu sıkı sıkı tutmak zorunda kaldım. Çorluda çatılardaki kiremitler uçuşuyor. İşyerindeyken meteoroloji bölümünü bağlatıp yarınki hava tahminlerini aldım. Oradaki arkadaş yarın yağış olmayacağını ama rüzgar ve soğuk olacağını söyledi. ortalama sıcaklık 0-6 derece arası çok bulutlu. Şu anki rüzgar yarın olursa hiç kimse kıyıda 1 saatten fazla dayanamaz. Bilginize...

15. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar mevcut hava şartlarında yarın için plan yapmak zor ama myorkinosunda dediği gibi yarın öğleden sonra yağmur yavaş yavaş kesiliyor ama rüzgar devam. Bakacağız duruma artık ama bende sultanköy tarafını tercih ediyorum acıkcası. Cağrı ev uzaktaysa bilmiyorum nerede ama seni yol üstünden falan biryerlerden alırız, sorun değil. Ayrıca bana özelden cep tellerinizi atarsanız sevinirim, plan ancak son anda yapılacak gibi görünüyor çünkü, selamlar

16. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    Arkadaslar yarın yağmur yok ama rüzgar bugünkü gibi Pazar gunü rüzgar yarı yarıya hafifliyor

17. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    ya deniz mükemmellll, bu soğukta gaza geldim kurt çıkartayım dedim, su bulanık dalgalı hafif hava buz, su çivi birazcık kurt çıkartabildim, birazcık derken çok erken havlu attım cidden birazcık :D
    bu akşam yeniçiftlik sahilde takılmayı düşünüyorum, çünkü aynı bu suda levrek alan arkadaşı biliyorum, o da yarın çıkacak balığa, boru kurdu alıp gelebilirsiniz yanıma isterseniz.

18. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    öncelikle hoş geldiniz tekirdağa... istanbul ve çevresinde güzel avlarınız olduğuna göre balıkçlıkta acemi değilsiniz. umarım yakın zamanda karşılaşırız.
    bu zamanda kumluk alanlarda kalkan alınabilir, rüzgarın yoğun olduğu zamanlarda levrek alabilirsiniz, mırmır,ispari,minekop da tutulan balıklar arasında, karagözün bu aralar yapması lazım...
    avlak konusunda gelince, tekirdağdan gümüşyakaya kadar denizin durumuna kadar her yerden balık alma şansınız var, tabi sultanköy havasında olursa sizi boş çevirmez :D
    havalar biraz ısınsın limandan at çek ile istavrit keyfi de bir başka oluyor, ereğli arka denizde de istavrit güzel oluyor ama biraz yoruyor orası...

19. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    :) teşekkür ediyorum kardeşim verdiğiniz bilgiler için şuan tekirdağ merkezde ikamet etmekteyim buradaki avlaklar konusunda hiçbir bilgim yok istanbul ve diğer birçok şehirlerde güzel avlarım oldu inşallah hep beraber daha nice güzel avlar yapmak dileğiyle saygılar.

20. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    :) sevgili Gökhan kardeşim verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi sunuyorum sizlerle birlikte avlanmaktan mutluluk duyarım olta düzenekleri konusunda gerek tekne gerek kıyı takımları yapımında tam bir tecrübeye sahibim inşallah kızaman zarfında sizlerlede tanışmak isterim saygıları sunuyorum.