Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    tekirdağ kıyılarında balık görmek çok sevindirici... öyle bir gündü ki ekmeğe sarıkanatlar, çapariye çinekoplar atlıyordu. zarganalar ısrarla çaparileri takip ediyorlardı. iri iri istavritler gün boyu yüzümüzü güldürdü :)reeling

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana

Evet istarvitlerin kıyıladığını görmek güzeldi :D İşin en ilginciise seninde dediğin gibi Gökhan ben kefale atarken neye atıyorsunustam diye bi arkadaş gelip sordu yanında çocuğu ile dedim kefale atıyorum dedi ne atıyosun ekmek dedim ekmek atıyorum dedi bizde yem yok bize birazekmek versende bizde kefale atsak dedim olur alın tabi neyse adam biraz ekmek içi alıp ilerledi 5-10 dk ya çocuk çığlık atmaya başladı dedim aldılar herhalde kefali :) içimdende geçiriyodum hani zaten adamçocuk eğlensin diye gelmiş belli acemi şansı alırlar balık diye neyse 1 saat oldu olmadı adam dönüyor varmı bişeyler dedim var dedi ne balığı bunlar dedi bide baktım ki kefal için verdiğim ekmekle sarı kanatları çekmiş şok oldum helal olsun demektende kendimi alamadım ama en güzeli çocuğun yüzünde ki osevinci görmekti. Aramıza katılacak virüsü kapmış bir genci daha görmek güzel bir histi. Tabi arkasından istarvit denemelerimiz oldu pek şansım yoktu Gökhan hoca yeri sayesinde sağlam bi fors attı bize :D Kendisini burdada bir kezdaha tebrik ediyim :)
    Herşeyiyle güzel bir gündü :thumb: mrsparkle

3. mserler

mserler serdar

tebrik ederim hocam gayet güzel bir gün geçirmişsiniz.birkaç foto ekleseydinizde balığa gidemeyen,gidipte boş dönen bizlerin gözleri ziyafet çekseydi.

4. volkanca

volkanca Volkan

Çağrı, gökhan ve selçuk hocam cumartesi akşama doğru gelip sabahlamayı düşünüyorum, nedersiniz. KAtılan varmı aranızdan, sizlerle tanışmak isterim. Hedef sultanköy tarafları :)

5. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    silver star panthera65 silver star majesty 4007, Shimano Hyperloop 4000 FB 1 BB Makine
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    iyi akşamlar beylet canı gönülden tebrikler istarvitlerin haberini almak sevindirdi beni

6. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    silver star panthera65 silver star majesty 4007, Shimano Hyperloop 4000 FB 1 BB Makine
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    dün akşam gece 02 kadar bende eşkina avındaydım 1 tane 400gr eşkina aldım. işin güzel tarafı gümüş azmanlarını kepceyle yakalmamdı

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi buyur bekleriz dicem de biz bugun baya bi hirpaladik kendimizi hava bozdu burada ve bende sinav talimine basladim:( Haziranin sonuna kadar yokum anlayacaginiz:(

8. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    arkadaşlar silivride kıyılamışmıdır istarvit tahminleriniz neler bide akşam tutarken şamandralımı avlanıyosunuz

9. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bizde memnun olurduk dediğigibi Çağrınında oldukça yorulduk İnş müsait birzamanda tanışma şansımız olur İstanbulda organizayona gitmediğinizbir günde.

Resimleri ekliyeceğim lakin telin kabloyu bulamadım yarın eklerim en olmadı diğerlerinide çekip Çağrısız avın keyfi olmayacak ama napalım banghead idk yapacak bişey yok Kardeşimesınavlarında başarılar diliyorum mühim olan okul o okulu bitirsin gerisikolay :) :p

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Eşkinaların hepsini bitirmeyin :) tebrikler güzel avlar gerçekleştiriyorsunuz güzel avlarınız daim olsun.

11. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Silivride tutacağınız yer sanırım taş bir iskele var çay bahçeleriinin olduğu yer umarım doğru tahminediyorum. Balık açısından ayrıntısını bilmemekle beraber o iskeleyi biliyorum eğer istarvit alınan bir yerse artık istarvit alabilirsinizdiye düşünüyorum balık oldukça sığ sulara kadar yanaşıyor. rastgelsin.reeling

12. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Tadi nasil ahahaha:laughing: Yaglanmis mi bar onu soyle:laughing: Yarin telefondan görüselim:)

13. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    ufak bir operasyondan sonra makineyi çalışır hale getirdim...
    seçimde oy kullandıktan sonra haberleşelim.. bir çay içeriz artık :)

14. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Yagladin mi? Kolu biraz elinde cevirerek gezdir bosta birakma dislilerin arasi tuzdan temizlensin iyice:) arasiriz sahile caya ineriz en kötü:)

15. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yarın seçim var dimi sayi sevmesemde öbür vatandaş kazanancağına Şener hoca kazansın diyorum :D Neyse seçimden sonra görüşelim aga

16. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    tşk ederim bu akşam hem eşkina hemde istarvit tutmaya çalışacağım

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Umarim tutmussunuzdur bugun cok ruzgar vardi gerci limanda baya bi esiyordu:)

18. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    evet cok rüzgarlıydı 9 tane eşkina geri bıraktıklarımla herhalde 20 bulmuştur süper av oldu tekemde bitmeseydi devam edecektim

19. fre34

fre34 murat

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eskina 1.4kg
    bu akşam ava giden oldumu

20. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ortalik sessiz olduguna göre var biseyler:D