Levrekten sonra lüferler tutulmuş. "O paşa insana herşeyi unutturur" diye düşünerek, sonraki avlarında Gökhan kardeşimizin limitlere dikkat edeceğini umuyorum.
Ne yaptın sen ya Gökhan! Şimdi bu rapordan sonra uyku tutmaz adamı. Gözümü kapasam aklıma atçek gelir. Şaka bir yana, gerçekten çok güzel bir balık yakalamışsın. Tebrikler. İnşallah daha iyileri de gelir oltana.
herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum... kullanılan ekipman ile ilgili bilgi vermeyi unutmuşum. kamış : carmoran 2.40 10-40 misine : balıkçıdan alınan markası belli olmayan 5 tl lik misine rapala : maxrap fhb olmalı 17 cm 28 gr gelelim eleştirilere balıkla 100 adet resmim var ama 3 tanesini attım. avlak yeri belli olmasın diye, aynı zamanda bir de kota sorunu var... reklam dubasının ise ayrı bir esprisi var. arkadaş sürekli balık istiyordu benden dükkanının önüne attım balığı çektim resmini gönderdim mms i al işte balığın dedim... geldi aldı balığını lüferler ise levrekten sonra tutuldu. levreği alır almaz balığı alan sahteyi ibrahim hocaya verdim, ben kısmetimi aldım diye, zaman geçirmek için kendo ve river ile deneme yaptım, lüferi kendo, büyük olanı ise river ile aldım. limitler konusunda biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var galiba, ilgili maddeleri yazarsanız sevinirim... bu balıktan bir gün sonra başka bir merada en az bunun kadar olduğunu düşündüğüm bir tane de kaçırdım kıyıda iskelenin ayaklarına dolandı (((
inşallah herkese nasip olur çok çok farklı bir duygu, ben tuttum 1 saat kendime gelemedim, hep kendi gözümde küçük gördüm 3 kg dir en fazla 3.5 kg dir dedim. ne zaman büfenin terazisinde gördüm o zaman bir şok daha yaşadım
Av bildiğim kadarı ile 2 kişi gerçekleştirildi 3 te olabilir limitler kişi başı 5 kg ve adet limitide bu durumda aşılmamış gibi görünüyor. ayrıca bildiğim kadarı ile balık hediye edildi hani bir ne varsa toplayım durumu yok ortada ki bu konuda hassas kişileriz ve limit altı balıkları suya iade ederiz.
(Maddee 4) Kg cinsinden limit verilen türlerde, avlanılan tür tek veya karışık olsun 5 kg’ı geçemez. Kg cinsinden sınırlama getirilen türlerde, tek bireyin 5 kg’ı geçmesi halinde, bu birey yasal limitler dâhilinde kabul edilir. Avlanan balıklardan en büyüğünün hariç tutulduğu durumda, geri kalan balıkların toplam ağırlığının 4 kg’ı geçmemesi halinde, avlanan balıklar günlük limit dâhiline kabul edilir.
Avlarınız daim olsun. Herkezin hayallerini süsleyecek bir paşa tutmuşsunuz. :thumb: Hakiki tosunpaşa tellioğulların paşasına benzemiyor. Limitlerle ilgili herşeyi sitenin ana sayfasında, sağ üst köşesinde teblig3/2 yazan bölümden inceleyebilirsiniz http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Bence çekemeyenler limitlere takilmaya başlamiş ama kimse dimbirti yapmasin av iki kişi gerçekleşmiş bi kere Maşallah süper bir paşa gerçekten tebrik ederim devamini dilerim. Allah başimiza versin inşallah en kisa zamanda
Emre, Konu sahibi arkadaşımız gerekli açıklamaları yaparak muhtemel yanlış anlaşılabilecek durumları izale ettikten sonra limitler konusunda bilgilendirilme talebinde bulunmuş. İyi kötü cevaplar da verilip konu bir daha gündem olmamak üzere kapanmış. Limitlerin hatırlatılmasını dımbırtı saymak, çekememezlik olarak addetmek amatörlük ortak paydasında kesişmeyi ortadan kaldırır. Sanki aynı eleştiriler devam etmiş gibi ilk mesajlara gönderme yapmanız pek şık düşmüyor. Ok?