Bu da benim ilk tatlı su av raporum =) Avlak: Tekirdağ Tarih:07.07.2009 Takım: 7 numara Bronz, mahmuzlu (mırmır için kullanılan), Trabucco 0.35 mm misina, Trbucco 0,25 köstek Yem: Solucan, mısır 07.07.09 günü Mahşerin 3 Balıkçısı, Hakan, Müfit ve Şualp Abi (umarım doğru hatırlıyorum; hatalı yazdımsa çok özür dilerim) hep beraber Tekirdağ'da tatlı su organizasyonu yaptık. Buluşma noktasından itibaren off-road yaparak, tarlaların içinden geçerek vardığımız av yerimizde ufak bir keşifden sonra takımları hazırladık ve suya indirdik. Ben gene Mahşlerin 3 atlısı inceleme altına aldım(neyi, nasıl, ne şekilde bağlıyorlar diye malum üstadları bulmuşken sormak lazım). Takımlar hazırlandı, suya indirildi. Ardından da muhabbet başladı. Bu arada Müfit ilk balığı çekti, ardından Ulvi Abi çekti. Sonra Ulvi Ağbi aynı anda 2 sazan çekerek şov yapmaya başladı=) Toplam da 15-16 sazan yakaladık. Bu arada yakalanan yavru balıkların tamamı suya geri iade edildi ki Sedat Abi'yi yakalanan yavru balığı suya iade ederken aşağıda görebilirsiniz. Ben hayatımda doğaya bukadar yakın olduğumu hiç hissetmemiştim. Karşımda göletin içinde kalmış ağaç dallarının arasından gözüken dolunay ve sudaki yansıması; etrafımda sadece kurbağa sesleri; en yakın yerleşim yerine mesafeler var ve en güzeli de insana uzak... Sadece doğa... Saat gece 2 gibi av yerinden ayrılırken aklımda tek düşünce aradığım şu sorunun cavabıydı; Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... Ne işim var benim İstanbul'da... İşte o geceden kalan fotoğraflar... O gece için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Tebrikler bu güzel avınız icin.Ayrıca doga ve manzara harika(gece) bol resim ile süslemissiniz raporunuzu biraz da balıkları gorseydik tam super olacaktı.Paylasım icin tesekkurler avınız daim olsun
Tebrik ederim,tatlısu avcılığının neredeyse bütün güzelliklerini anlatmışsınız.Limit üstü balık pek fazla yoktu galiba,olsun yine de güzel fotoğraflar sunmuşsunuz,teşekkürler,rastgelsin...
Ne işin var senin tatlısuda... Ne işin var senin tatlısuda... Ne işin var senin tatlısuda... Allah kurtarsın, zor iflah olursun artık.
dogada güzel bir gün geçirmişsiniz.. fakat gordugum kadarıyla karanka ( kara sazan, bulgar sazanı vs. diye adlandırılan) balıllardan yakamışsınız. bu balıklar heryerde artık göllerimizi bu balıllardan temizlemek için yani değerli olan bıyıklı sazan, aynalı sazan gibi türlerin daha cok ve daha iyi üreyebilmesi için yakaladıgımız bu kara sazanları suya aide etmemeliyiz diye düşünüyorum. Rastgele
Çok güzel bir ortam yakalamışsınız doğa süper, elinize emeğinize sağlık ama keşke kuzuların fotograflarınıda koysaydınız revani güzel tatlıdır ama üzerinde dondurma varsa doyum olmaz Rasgele
sazan avının en sevdiğim yönü budur. hatta beni bu kadar bu işe bağlayan sebepde budur. herkesten herşeyden uzak, sessiz, serin, sadece kurbağa sesleri ve karşı ormandan gelen çakal sesleri. bu ortam eşsiz bişey...
Bende genelde insandan uzak sessiz sakin yerleri seçerim, kalabalık, gürültü ve curcuna beni boğar, sıkar ve stresslendirir, Bu tarz dinlenmeler insanı acayip rahatlatıyor, maşaallah epey de fotoğraf çekmişsiniz, Güzel rapor ve fotoğraflar için tşk ederim Rastgele...
Herkeze teşekkür ederim. Neden balıkların resmi yok konusuna gelince; malesef makinenin flashı bozuldu ve çektiğim balık resimlerinin bir çoğu malesef kapkaranlık çıktı. Ama makine yüzünden çekemediğim bir manzara vardı kiii... O manzaranın ekipman yetersizliğinden çekilmiş biraz bulanık ve yetersiz hali gerçi var resimlerde; ama genede ayın gölet içindeki dallar arasından süzülerek suda yansımasını hepinize göstermek isterdim...
Sizlerle beraber olmak bizler için de bir zevkti Özgürcan. Sizlerle av yapmak, birşeyler paylaşmak bizi mutlu ediyor. Sizin gibi gençlere herzaman yanımızda yer var. Şuayip abinin ismini yanlış yazmışsın. Kendisi benim akrabam olur ve iki yıldır yazın Çorlu'da bulunan oğlunun yanına geliyor. Kendisi iyi bir kefal avcısıdır. Eğer tekrar biraraya gelirseniz sana bir kefal takımı yapsın. Ona da yedek mahşer demek lazım. Çünkü yazın genelde bizlerden biri Çorlu dışına çıkıyor ve ekip eksik kalıyor. Şu an benim yerime mahşer grubunu tamamlıyor
Senin yerin doldurulamaz kanka Özgürcan kardeşim Seni herzaman takdirederim uyumlu kişiliğinle ayrıca Balık yakalamak bizlere doyumsuz zevk verdiğini bilsekte Yaşam ve doğada tatminkâr balık yakalayamamiş olsakta o anların zevkini bir doğa sever gözüyle yansıtmış olman benim için ayrı bir değer taşımaktadır Sevgilerimle Özgürcan kardeşim
Özgürcan, Hakan abi, Şuaip abi ve tabiki Her zamanki Gibi Mahşerin 3 Balıkçısıyla Orada Olmak Doga Sessizlik Arada Çıkardıgımız Balıklar. Hiçbir şeye Degişilmez. İnşallah Birgün Tekrar Bir Arada Oluruz Çok Güzel Geceydi Herkese Çok Teşekkürler.