Akşam Fenerbahçe maçı var diye ben gitmedim levrek akşam yine tutmuşlar bu akşam sabahçıyız yarın sanki yine rapor koyacakmışım gibi bi his var içimde
Sevgili Berkant,hocam Muhteşem lüfer,fangri,sinagrit balıklarını hemde Marmara denizinde avlayabilen bir kardeşimsin. Neticede levreğide avlarının arasına,hemde spin yaparak katmış olman beni çok ama çok sevindirmiştir. Yakaladığın trofe levrek çok yakışıklı,can-ı gönülden tebrik ederim. İnşallah fırsat bulduğumda yanına gelip şansımızı birlikte denemek istemekteyim. Telefondada konuştuğumuz gibi buraya gelme isteğini belirtmiş olmanda beni ziyadesiyle memnun etmiş bulunmaktadır. Diğer öğretim görevlisi kardeşlerimle yada kim olursa olsun arkadaşlarınıda alıp gelirsen dahada memnun olacağım. Bende avlarıma aralıksız devam ediyor olsamda,elbette bu aralar yörenizin verdiği avlara eşdeğer değildir. Ancak otelimizde doyumsuz sohbetlerde bulunma,birlikte takım,taktik velhasıl tüm balıkcılık konularında sizlerin istediğiniz ölçüde beraber olabilme,sanırım fiili balık avları kadar bana keyf verecektir.Umarım sizlerde aynı keyfi duyacaksınız. Helede teknemle balığa çıkıpta bu keyfimize balık avlama keyfinide ilave ettiğimizde bizden daha mutlu insanlar olmayacaktır. Tekrar tebrik ediyor,devamını elbette diliyor ve illaki sizleri buraya bekliyorum. Tüm kardeşlerime selam ederken hep güzellerin,trofelerin oltalarınızı süslemesini diliyorum. Sevgimle kalınız
Sevgili Vedat Ağabey O balıkları ve bu levreği yakalamamda senin ve benim için çok değerli bir insan olan sevgili Ferhat'ın ikinizinde çok emekleriniz var. Sivriceye ilk kez yanına geldiğimde kamış tutmasını bilmiyordum tekneyle o gün beni balığa çıkardığın günü hatırlarsın abi Önümüzdeki hafta sonu kısmet olursa ziyeretine gelmek istiyorum abi ellerinden öperim. Yorum için teşekkür ederim
Abi ne yaptınız siz böyle ayıptır, yazıktır burda insanlar ölüp gidecek sizin yüzünüzden maşallah o ne güzel bir yaratıktır.
Abi tebrik ederim. Kullandığınız kamışın boyu nedir? ve misina marka model ve kalınlığını yazarsanız sevinirim.