Tekirdağ spinning 03 Kasım 2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    TEşekkürle Kamuran abi. Kıset birgün o da denk gelir elbet sağ kalmayı başarırsa bir çok balık olarak geri dönecek bizlere bu açıdan teselli oluyorum.

Teşekkürler Nuri abi. Çağrı bizim çağrılarımıza duyarsız kaldı hihi kısmet diğer avlara artık ve aleykümselam.

Teşekkrler Hüsayin daha güzelleri sana rastgelsin.

Teşekkürler Erhan. Balığın o tarafa akına geçtiği şeklinde duyumlarım var lapseki taraflarında güzel balık alınmış lodostan önce. Mutlaka şu aralar iyi balık yapacaktır sabaha karşı özellikle yoklamakta fayda var rastgelsin.

Teşekkürler Yasin. Başka zaman o da olur inşallah bize ilerde bir çok balık olarak döner yaşamakta onun kısmetiymiş.

TEşekkürler Önder. Havaların geç soğumasıyla uzatmaları oynuyoruz düşüncesindeyim rastgelsin sanada .

QUOTE=gogo71;1027054]olay budur kardeşim tebrik ediyorum seni. koray sen ve çağrı tekirdağ spinnig e yeni bir hava getirdiniz. bu avlarınızla çok mutlu oluyorum. bize gelince :) biz kurt çıkartma hastalığına yakalandık galiba, iki şişe dolusu kurdu 3 saatte çıkarttık. çıkartırken iyi hoş da işlem sonunda insanın yorgunluğu beter oluyor. bir de dipnot: ben gelseydim yine balık çıkmazdı :) afiyet olsun. gurur duydum :)[/QUOTE]

Teşekkürler kardeşim. Sizlerde olsaydınız bu hafta dahada keyifli bir av olacaktı ama olsun başka avlara inşallah. Tesadüf mü yoksa bilmiyorum ama ikimizin birlikte randımanlı bir avı yok henüz ben bunu en kısa zamanda tesine çevireceğimize inanıyorum. Senden en kısa sürede şu kurtlarla bir şahlanma olacağı kanısındayım.

Teşekkürler Ayhan daha güzelleri sana rastgelsin.

Teşekkürler inşallah bir gün oda olur beraber av yaparız.

Vedat Abi verdiğin değerli bilgiler için sana tüm içtenliğimle teşekkür ederim. Sizin gibi ustalardan daha öğrenecek çok şeyimiz var senin paylaşımın gözümden kaçmış olmalı inceleyip gerekli yerlerde senin engin bilgi ve tecrübenden yine faydalanmak istiyorum. Shore jig gerçekten ilgimi çekmeye başladı fakat bizim buralarda avlayabileceğimiz balık türleri kısıtlı özelliklede kıyıdan. Şu akın zamanı lüfer sonrasında da levrek onun dışında ki balıkları bulmak imkansız gibi buralarda. Bakalım yinede denemek istiyorum ama çok yorucu bir yöntem ve aynı zamanda insanın elinide fna yapıyor o yuzden sürekli değil ara ara deniyebildim .

Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Vaaaaaaayyyy daha fazla kayıtsız kalamadım:D Kardeşim çok uykum vardı biliyosun, bidahaki sefere inşallah:)

Ellerinize sağlık:D

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Volkan abi.Sular henüz tam olarak soğumadı tahmince bu yüzden lüfer uzatmaları oynuyor gibi geliyor bana. Yakın zamanda levreğinde akına geçeceği kanısındayım sen sahteleri isındırmaya başla artık.

4. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrik ederim...

5. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Selçuk hocam tebrikler..

6. deePblue

deePblue na

Tebrikler Selçuk :)
    Levrekleri bekliyoruz artık sizin orlardan.
    Ben çok istesem de bir türlü gelemedim o tarafa.
    Ekipmanlarımı yine sizin bu değerli raporlarınız doğrultusunda epeyce derleyip-toparladım.

7. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    tebrikler Selçuk. bende dün akşama kadar yayla limanda at çek yaptım ama bir saldırı oldu başkada birşey olmadı. daha zamanı var sanırım

8. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tüm Tekirdağ spinning ekibini ayrı ayrı tebrik ederim.Güzel avlarınız ve dostluğunuz daim olsun...

9. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

avlarınızı tebrik ederim çok güzel balıklar almışsınız.sahtelerinizin rengini söylemeseniz de boylarını yazarsanız sevinirim, hafif sahteleri ne kadar uzaga atabiliyorsunuz, uzağa atmanın yolu nedir? 11 cm lik sahteleri bile 30 - 40 metreden daha uzaga atamıyorum. kullandığım takım; vsystem 270cm(10 - 40) okuma trio 40 ve ip misina.teşekkürler.

10. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    selçuk kardeşim
    tebrik ederim.
    biz de işe güce daldık
    bakalım sezon eli kulagında ,sen den bu yılda güzel levrekler görmek ümidi ile
    rastgelsin.

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler hocam ekibi kutlarım devamlarını dilerim.

12. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Selçuk Hocam, Tebrikler

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    tebrikler.. guzel luferler afiyet olsun

14. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Lüferlerini tebrik ederim Selçuk kardeşim,:) sevgiler.:) :) :)

15. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İnşallah kardeşim.

Teşekkürler.

Teşekkürler Hakan.

Teşekkürler Ramazan bayramından bu yana 3 levrek aldık ama henüz sezon başlamadı onlarda tek tük dolaşanlardı bu senenin daha bereketli geçmesini umut ediyorum.

Teşekkürler inşallahdaha güzelleri sizlere rastgelir.

Can abibu bir ekip işi zaten hep bugüne kadar birbirimizi tamamladık herkesin bilgilerini üst üste ekleyip ekip olarak güzel avlar ve sohbetler yaptık ekip adına teşekkürler.

Teşekkürler Fathi abi. yazmıştım seaspin brz maxrapında resimi mevcut zaten fbh kodu sanırım. Benim sahtelerin en küçüğü su üstü hariç 17 cm bitane 15 lik max rap var okadar ve o sahtelerle 30-40 hadi taş çatlasa 45-50 metra atıyoruzdur ki bence 30-40 arası gidiyor genelde ölçmedim tabi bunlar tahmini senin atışlar o şekilse gayet iyi haline şükret abi :) Söylediğin sistem gayet iyi misina yarım olmasın tam sarılı olsun yeter. Eğer ip misinan düğümfelan yapar azalırsa altına normal misinayla dolgu yap yeter Fethi abi atışlar gayet iyi yani.

Teşekkürler Atıl abi. Bizde aynen iş güç bu ara çok çıkamıyoruz tüm ekip bir fiil işe gidiyor yazın benim tatildi arkadaşlar ie başlamamıştı şimdi herkes işte güçte arada bir anca çıkabiliyoruz aman onların işleri olsunda balık her şekil olur.
    İnşallah Atıl abi bakalım senden de aynı şekil güzel beklentilerimiz var beni levrek konusunda heveslendiren değerli kişilerdensin bu forumda.

Ekip adına teşekkürler Recep Abi.

TEşekkürler daha güzelleri sizlere rastgelsin.

Teşekkürler.

Teşekkürler Orhan abi. İzinizden gitmeye devam.Sağlıklı ve sıhatli günler dilerim.

16. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Tebrikler güzel bir av..Şey soracaktım. Burası tekirdağ maina mı ver avlak önerisinde bulunabilir misiniz levrek için?

17. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Murat. Avlak yeri söylemeyi pek doğru bulmuyorum ama marinaları uygun zamanda tararsan başarılı olacaksın sende bizim gibi biz Ereğliden kumbağa kadar olan bölgede avlanıyoruz genelde.

18. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Buda yeter bana çok sağol ustam :) :) Zargana topu ve teke ile gece avı yapılabilir mi? Çok merak ettiğim bir konu...

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Murat kardeşim öncelikle bende sadece sizler gidi amatör balık savdalısı biriyim ve yolun başındayım.

Zargana avlamayı kastediyorsan zargana denemelerim pek olmamasına karşı gündüzleri daha iyi av verdiğini biliyorum.

Zargana topuna teke takıp gece hafif çekerek avlanmayı kastediyorsan hiç denemedim ama silikonu bu şekil çekenler var.

Teke ile şamandıralı olarak atıp beklemeli avı kastediyorsan ışıklı şamandıralarla teke altta serbest şekilde eşkina ve levrek avlamak çokça uygulanan bir yöntemdir.

Rastgelsin.