Tekirdağ ve Çorlu Bölgesi Deniz Organizasyonları tartışma platformu :)

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında moti tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    herkese merhaba ve hayırlı cumalar,
    bugün mayıs ayının ilk günü yeniçiftlik sahillerinde haftalık yaptığım son durum araştırmalarına bir yenisini ekleyeceğim. umarım mayıs ayı ile birlikte size güzel haberleri veririm...

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Rastgele Gökhan. Haberlerini bekliyoruz.:)

3. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    En kısa zamanda tanışırız Müfit..;) Ben ortancı olduğum için biraz farklıyımdır diğer abim ve kardeşimden bilesin.
    Sagol Moti,o tavuk değildi abiciğim..Buzda yatan Eşkina..hahahaha
    Telif hakkımı almadan zor yayınlarsın sen..:confused

4. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    şiddetli yağmur nedeni ile 2 saat kadar durabildim. ses soluk yok balıklarda ama kurt çıkartırken önümden kaçan kalkan yavruları dikkatimi çekti

5. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Kanki Torba operasyon görevi tamamlanmıştır :D:D:D

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Eline sağlık kanka , yarın alırım:)

7. mufitsa

mufitsa tayfun tarumar

Favori Kamış:
    Alba star 1002/240 porsuk
    Favori Makine:
    Alba star/ Amir20 11+1
    En İyi Avı:
    sazan 35
    Abilerim hayırlı geceler akşamları baka biliyorum artık sadece gündüzleri servise çıkıyom ama sanmayınki boş duruyom trakyanın her tarafına servise çıkıyom bütün avlakları yerlerini evberliyom :D nerde ne var ufak ufak araştırmalara başladım. herkese saygılar sevgiler bu gecelik. Yarın görüşmek üzerre aveya hattım artık yok sadece telsimler var.

Mahşerin 3 balıkçısınada kankamla benden özel sevgi ve saygılar.

8. mufitsa

mufitsa tayfun tarumar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Alba star/ Amir20 11+1
    En İyi Avı:
    sazan 35
    tamam abi cümartesi kaçta çıkacaksınız bana alo deyin gelirim abi süzüm süzüm süzerim. teke leri.

9. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Cok balık tutuyorsunuz ya bide torbanız eksikti..Hahahaha

10. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hadi bakalım göreceğiz senide..:D
    Mahşerlere uyduysan vay haline..;) :D :D

11. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Bakalım nasıl süzeceksin tekeleri :D:Dsakın unutma 5 numaralı *clark*ını çekeceksin

Balık için torba değil kanki kamışlar için :D:D Balık için Sedat'la sana Haral dikicem :D:D

Merak etme :D Kır atla gezenin yaa tüyü değişir yada huyu değişir :D:D Bakta boynuz kulağı geçmesin :D:D

12. mufitsa

mufitsa tayfun tarumar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Alba star/ Amir20 11+1
    En İyi Avı:
    sazan 35
    Avlak :Mutelif bi yer
    Kamış :Sözle Çok Güzel Bi Kamıştı ama ne hikmetse kırıldı (yedek olan discovery 3,20)
    Makine :Makina trophy TFD550
    Misina :Sunfix 0,30
    Yem :Teke

Sözlerime Başlamadan Mahşerin 3 Balıkçısına Sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Sedat abi,Moti abi,Ulvi abi + Ulviabinin Dagmadı'na Sonsuz Teşekkürler.

Günlerden beri teke süzme hayaliyle çıktık yola kankamla saat 19:30 da mahşerin üç balıkçısının 2 tanesinle buluştuktan sonra düştük yollara onlar önde biz arkada avlagımıza geldik. Ulvi abi ve damadı önceden teşrif etmişler avlaga. Ben teke süzmek nedir ne işe yarar ne yakalanır bilmedigim için Hiçbir hazırlık yapmadım. Neyseki moti abim ve ulvi abim sağ olsunlar takım konusunda bize yardım ettiler . Geldik işin en alıcı kısmına Teke süzmeye Moti abi teke nasıl görülür neye benzer nasıl yakalanır tariflerini ve o afilli 5 numaralı *clark*ını bakışını gösterdi bana. Neyse Teke süzme işine başladık kankamla ben en afillisinden bakışlarımızla 50-60 tane süzdük ten sonra sıra gelmişti avlanmaya. Moti abim igneye nasıl teke takılır derslerinden sonra vira bismillah dedik ve ilk atışlarımızı yaptık bekle bekle bişey yok sonra ulvi abim size av duasını ögrettilermi dedi yok abi dedim ve çok facalı bi vaziyette bize av duasının nasıl edilecegini ögretti. Duayıda ettik oda 1-2 taktik ve teknik verdi bana derken esmer güzeli bi balık çıkardı ulvi abi ben iyice gaza geldim dua tutmuştu (duayı ögrenmek isteyenler uvli abiye pm le ulaşsın) oltamı çektim suya attım tam misananın boşlugunu alırken bi vuruş hissettim bi asıldım dedim takıldı heralde ama bi baktım sağlı sollu bişey geliyo tam kıyıya çektim çat kamış gitti (benim acemiligim yüzünden kırıldı heyecan doruktaydı o anda ) neyse kankam misinadan asıldı aldı balıgı kenera ben misinayı dolaştırmıştım her tarafıma öyle bi inanılmaz 20-25 saniyeydi mahşerin 3 balıkçısına ne kadar teşekkür etsem azdır. Acemi şansına 1 tane 1120 gr balıgı aldım. Moti abimin dedigi gibi aşıyı yaptı deniz bana bundan sonra bırakamazdım. Biraz vakit geçtikten sonra ulvi abinin damadı show yapmaya başlası gece boyu 4 parça güzel balık aldı. Bizim tekeler bittigi için biz tekrardan teke süzme işine giriştik. En afillisinden 5 numaralı *clark*ını bakışları arasınra birazdaha toparladık fileyle bile kaya balıgı yakaladım yaklaşık 20 cm kadar. O arada sedat abi bi iskorpid çıkardı ilk defa gördügüm için ilginç bi balık gibi geldi bana moti abide bişey çıkardı balıgın adını bilmedigim için yazamadım. Gece boyu ne kadar ugraştıysak bizim kankaya bi balık tutturamadık (banyo yapmamışta olabilir) saat 2 civaru sedat abi ve moti abi yavaş yavaş toparlanmaya başladılar bizde gidecez diye bende toparlanmaya başladım kankam hırs yapmıştı bir tane yakalamak istiyorsu sedat abiyle moti abi gecenin sessizligine karıştı kalmıştık biz bize ulvi abi, damadı,kankam ve ben sabahlamaya karar vermiştik sedat abinin damadı gece boyunca güzel güzel balıklar çıkardı saat 4-5 civarı kankamın oltasına bi istakoz takıldı ne olursa olsun bişey tutmuştu :) yavaş yavaş gün agırmaya başladı ve toparlanmaya başlamıştık son vedalaşmalarımızı yaptıktan sonra ılvi abiler evin yoluna bizde yeniçiflik göletinin yolunu tutttuk. Şöyle bi göz gezdirelim dedik ama neye hace çamur çoktu vaz geçtik ve sarılar barajına gitmeye karar verdik gittigimizde ufak baraj doluydu nerdeyse olta atacak yer yoktu. Biraz kaşık salladıktan sonra oradanda sıkıldık ve eve geri döndük çok güzel bir gece geçirmiştik kankam ne kadarda yakaladıgım balıga sulansada kaptırmadık balıgımı. Bu güzel macerada burada böylelikle bitti.

(ulvi abimin gülüşleri sanki hala kulagımda çınlıyor.)
    (moti abimin tavsiyeleri en afillisinden 5 numaralı *clark*ını bakışını ögretmesi gözümün önünden gitmiyor)
    (sedat abimin rehperligi )

Bana böylesine güzel bir gece yaşattıkları için tekrar çok ama çok teşekkürler Mahşerin En en güzel 3 balıkçısına.

Şimdi resim zamanı 1120 gr Eşkina. İyi seyirler.

Ulvi abi bundan sonra duaları seninle edicem.

Sülçi lisan ettiysem affola.

13. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Yakışır sana Müfit kardeşim...İnşallah daha nice güzel balıklar yakalarsınız Serkan kardeşimde üzülmesin Allah'ın günü bitmediya bir başka zaman o da yakalar...
    Ayrıca :)Övgüdolu sözlerin için teşekkürler... :) Rastgele :)

14. kaderim5967

kaderim5967 ramazan

En İyi Avı:
    kayda deger yok
    herkese selamlar nasılsınız :) sedat abi aldıgım haberlere göre iskorpıt yakalıyormuşsun(geçen sene kı gıbı):)

15. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Allah dualarını kabul etsin..:)
    Bizleride bayağı abartmışsın,sağol..
    Artık Eşkina'lar sizden korksun..;)

Merhaba Ramazan,İskorpit gayet iyiydi ama..:D

16. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Müfit bizler için yazdıklarına teşekkürler, bizler de seninle ava çıkmaktan memnun olduk. Bir diğer muyluluğumuz da ilk eşkina avında güzel bir eşkina yakalaman. Bundan sonra o avlaktan hiç ayrılmazsın sanırım.
    Selam Ramazan, cumartesi sen neredeydin? Sizin ekip oradaydı.

Tuttuğum eşkinaların fotolarından bir albüm yapıp sana yollayacağım.:D

Selam Ulvi, vaktim kalırsa çayını içmeye geleceğim.

17. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Cumartesi gecesi avdan sonra, pazar sabahı maalesef üzücü bir haber aldım. O gece birisi bizim apartmanda oturan bir grup, balıktan dönerken trafik kazası geçirmiş ve bizim komşu da dahil 2 kişi vefat etmiş. Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.:(

18. mufitsa

mufitsa tayfun tarumar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Alba star/ Amir20 11+1
    En İyi Avı:
    sazan 35
    Allah rahmet eylesin. Cümlemizin başı sağ olsun.

Avlaktan çıkıp çıkmama işine gelince kankam 6 sında ankaraya gidiyo iş için ne zamna gelicegi belli deil. Bende onun gelmesini bekliyecem gitmek için mec buren bu akşam artık giremem yarın görüşürüz inşallah allaha emanet olun.

19. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Üzüldüm :(Allah rahmet eylesin :(

20. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    Allah rahmet eylesin..