Tekirdağ ve Çorlu Bölgesi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    :D :D :D

Özgücan senden sonra bu akşamla 4. denememizden de eli boş döndük. Buralara geldin tüm balıkları kaçırdın:D :D

2. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Alakası yok bikerem; benim geldiğimi duyan butun balıklar kaçtı, hala geri döndüklerinde benim orda olma ihtimalim sebebi ile derinlerde gergin bekleyişleri sürüyor...:D :D :D

3. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Gödün mü? Bizim balıksızlığımızın müsebbibin sen olduğunu kendin bile teyit ediyosun.:D Biz de "]şanssızlığımızı kımak için yarın gün ışıken tatlısuya gideceğiz.

Son düzenleme: 15 Haziran 2010
  4. berkan yıldız

berkan yıldız berkan yıldız

hayal

merhaba ben siteye yeni katılmış birisi olarak sizleri selamlıyorum. bende hasta bir olta balıkçısı olarak rüyamda çok büyük balıklar tuttum ama uyandığım zamanda çok peşinden koştum ama 15 senedir büyük balık yakalayamadım. bunun sırrını bana söyleyecek bir hayır sahibi varmı acaba

5. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Berkan aramıza hoş geldin. Küçük büyük demeden balığın peşinden koş, bir gün mutlaka hayildeki balığı yakalayacaksın. Rastgele.

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    RAPOR: Bugün Tuncay (moti) ile yaptığımız tatlısu avınada hasılat: 14 levrek(testere), 1 turna. Ayriyeten çeşitli derecelerde güneş yanıkları:) Ne sıcakbir gündü arkadaşlar. Sıcaktan balıklar ve bizler mayışmışbir vaziyetteydik. Sıcaklardan dolayı fotoğraf makinesi hararet yapıp su kaynattığından fotoğraf maalesef yok.:)

7. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Eeeeee süper, keyif olmuş abim, accık sıcakça olmuş ama olsun, beraberlik olmuş, gönüller bir olmuşya, azda olsa balıklarla da süslenmiş ya, daha ne olsun be abim.

Tadında avlarınız daim olsun,

Gel artık gelllllll :D

8. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Murat'ım sağolasın. Sıcak olmasaydı bayağı keyifveren bir av olacaktı. Testerelerin şapur şupur şamandırayı batırması bana ziyadesiyle zevk verdi. Ardından oturduğum yerden kaşıkla turnayı çekmem işin bonusu oldu:) Tabii eşkinanın şamandırayı batırması en büyükzevk:)

Aybaşında İstanbul'a taşınıyorum. Ancak ardından Mersin seyahati var. Ama ilk fırsatta İstanbul eşkina meralarını beraber ziyaret edeceğiz inşallah:)

9. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Selamlar bölgemin değerli insanları. Kandiliniz Mübarek Olsun. Şimdiden hafta sonu için rasgele.

10. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Zeynelim senin de kandilin mübarek olsun. Ben buralarda sezonu kapadımgibi. Bundan sonraki avım İstanbul veya Mersin'de olur galiba.:)

11. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    İyi Kandiller arkadaşlar :)

12. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Herkezin kandili mübarek olsun.İnşallah bu geceden faydalananlardan oluruz.

13. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Abi ne zaman taşınıyosunuz. Artık İstanbul a gelicez yanına balık tutmaya. Sende tamamen kopamassın herhalde artık buralardan. Balığa gelirsin artık.

14. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Zeynel kısmet olursa Temmuzun 5 ile 10 u arasında taşınmayı planlıyorum. Daha önce Mersin'de yeğenin düğünü var, bu akşam Mersin'e gidiyorum. Mersin'den bir av raporu geçerim sizlere:D

15. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Hey gidi be... Bu sayfa neydi eskiden. Ölü toprağı serildi sanki bölgenin üstüne. 10 günü geçmiş ne uğrayan, ne arayan, ne soran. Neyse ayakta tutabilmek adına.
    Selamlar. Hayırlı işler bölgemin değerli insanları....

Sedat abide bu aralar taşınıyor herhalde. Ulvi abide sanırım Ege de. Tuncay abim yanlız kaldı memlekette. Sedat abi biz seni unutmuycaz. Sende bizi unutma. Her aklına estiğinde kaç gel.

16. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Zeynel yeğenim,üstadlar bir bir işleri gereği Tekirdağdan ayrılıyorlar.
    Eh artık onlardan aldığın feyz ile Trakya bölgesinin önderliği sana ve arkadaşlarına düşüyor gibime geliyor.Haydi hayırlısı kolay gelsin.

17. beykent

beykent Selim

Sn. abilerim önümüzdeki hafta cuma günü çorluya annemi ziyarete geliyorum bende izmitte amatör olarak balıkçılıkla ugraşıyrum sizden yardım istiyorum. Cumartesi-Pazar çorluya yakın (arabam yok) şehir ici arabaları ile gidebilecegim baraj yada gölet var mı ? Ne tür balıklar çıkar ve yem olarak ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim....

18. Haki

Haki Hakan

İyi günler,hayırlı işler dilerim :)

Avlarınız bereketli geçsin..rastgele

19. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Trakyanın güzel insanları herkese İstanbul'dan selamlar.

Şu an İstanbul'a yerleşmiş bulunmaktayım. Bu konuda evvelden ev sahibi iken şimdi misafir olarak ziyaretinize geldim. Bu sayfayı unutmam mümkün olmadığından sıksık ziyaretinize geleceğim.

Şu an Ulvi Çıldır gölünde avlanmakla meşkul. Çorlu'da şu an tek Moti abimiz kaldı.

Zeynelim selamlar, ben de sizleri hiç unutmayacağım. Yolunuz burlara düşerse uğramadan gitmeyin.

Daha önce de söylediğim gibi bu sayfayı artık siz gençler çekip çevireceksiniz. Bizlerde artık iş kalmadı:)

20. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Selamlar İsmail Abi. Görüşmeyeli iyisindir umarım.
    Abi gördüğün üzere işle ilgili nete çok fazla giremiyorum ama elimizden geldiğince de bölgeyi ayakta tutarız inşallah.

İyi günler Hakan Abi. Görüşmeyeli sizde iyisinizdir inşallah. Sizlerede rasgele.

Abi selamlar. Ne o misafir muhabbeti falan. Sen hala ve sürekli ev sahibisin. Yok öyle ben İstanbul luyum falan. Hiçbiryere gitmemiş gibi devam edicez abi.