umarım Volkan abi.. çok iyi mesafeye ulaşıyorlar ayrıca az dalıyor olması da benim için iyi... Bol şanslar
bar ve mul modeli olan resimdeki sahteleri (1. fotoğraf) incecizgi.netten havale fiyatına, fiyatları sitede var farklı bi fiyat uygulanmadı. diğer fotoğraftaki sahteleride hazirolta.com adresinden satın aldım.
Momotti 140 BIR ve BAR ile birçok levrek, BAR ile 5-6 tane lüfer, 190 AGU ile 1 tane kofana yakalamıştım geçen sene. GBA sonucu sıfır.
levrek alınıyor olması güzel. sanırım benim sıkıntım belli - zaman - daha deneyemedim bile.. gerçi deneyemiyoruz ama alıma devam konu başlığında sasuke yazmıştım onuda aldım (sasuke 120 rp105) artık daha almam yetti gayrı hihi gerçi havalarda yazdan kalma ya
çok fark yoktur diye tahmin ediyorum. inceçizgide daha uygun fiyatlar.. hayırlı olsun keyifli avlarda kullanın
Sasukeyi nereden temiz ettiniz, benim de yedek olarak almam lazım yurtiçinde varsa ebay le uğraşmayayım diye soruyorum.
Sasukesiz çıkmam abi Yedekte olsun diye aldım; şuan kullandığım baya bildiğin mahalle delikanlısı gibi her gördüğü taşa, toprağa, midyeye omuz atıyor korkuyorum bir gün alaşağı edecekler diye :laughing:
Z'yi yedekleyecektim ama hard diskte yer kalmadı Onun yerine aynı renkte minik 8cm lik bi yer vardı onu doldurdum
IMA pce 80s ilk aldığımda sevmemiştim yüzüşünü sonradan baya hoşuma gitmeye başladı kıvıra kıvıra yüzüyor; sardalya vardı şimdi de kefal ekledim kadroya