Arkadaşlar Tekirdağ'da cumartesi akşamı üç adet eşkina birde iri mırmır aldım.Eşkinalar kiloluktu ayrıca tam dört takım oltamı koparttılar.
paylaşım için sağol.nasıl bir takım kullandın.yem olarak ne kullandın,karadanmı teknedenmi.bu açıklamaları yazarsan daha çok yardımcı ve paylaşımcı olur.teşşekkürler
Bu hafta sonunda ve bir hafta boyunca Tekirdağdayım.Acaba nerede avladın.Başkaca tavsiyelerin varmı avlak yeri ve yem konusunda.
Şamandıralı üç iğneli dip oltası kullandım ve yem olarak teke çıkarttım.Yalnız tavsiyem balığa gitmeden en az 5-6 takım olta ve şamandıra hazırlayın,çünkü balıklar çok iri.Bu cuma (16 Mayıs) akşamı bir aksilik olmazsa yine gitmeyi düşünüyorum.Balıkları kıyıdan aldım.
Mesut bey ben Lüleburgaz HEAŞ Termik Santralde çalışıyorum ancak hafta sonları Tekirdağ'a gidiyorum.Burgaza yolunuz düşerse mutlaka beklerim
Renan Abi merhaba bende Çorlu'dan gitmeyi düşünüyorum avlak yeri ne tarafa kalıyor acaba bilgi verebilirmisin.Teşekkürler.
Eşkinaları Marinanın dış tarafından aldım.Eğer imkan bulabilirseniz Barbaros ve Kumbağ liman kayalıklarını denemenizi tavsiye ederim.Yıllardır buralardan balıksız döndüğümü hatırlamıyorum.Ayarlayabilirseniz Cuma akşamı beraber avlanabiliriz tabiki hava müsait olursa.İsteyen arkadaşlara cep telefonlarımı verebilirim.