29 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında Tekirova 3 Adalar'da yaptığım dalışlarda yakaladığım pozlardan bazılarını sizle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz.
budur... su altında bambaşka bir dünya var. Emre'nin başlıklarını okumaya başladığımdan bu yana bir başka bakıyorum o dünyaya... Farkedemediğim onca güzel şey varmış ki Emre.... Harika kareler yakalamışsın yine.... Teşekkürler...
Profesyonelce çekilmiş kareler... Çok başarılı... Kullandığınız ekipman hakında bilgi verirseniz sevinirim...
Emre kardeşim eline,yüreğine sağlık.Uzun zamandır amatör sualtı fotoları görmüyordum.Çok değerli kareler paylaşmışsın.Umarım devamı da gelir.Ben de 2 yıl önce yazın Akdenizde Silifke kıyılarında amatör(çek-at) sualtı makinamla birkaç foto çekmiştim.Çok net değiller.Haliyle tecrübe ve ekipmandan dolayı.İzninle burada senin başlığında sitedeki arkadaşlara birini paylaşmak istedim.
Aslına bakarsanız kullandığım ekipman çok profesyonel bir ekipman değil. Ekipmanım iki sene önce aldığım Fuji Finepix F700 ve onun housinginden oluşuyor. Makinenin performansından makro çekimlerde oldukça memnunum. Yine de bu fotograflar onlarca denemenin arasından çıkan eli yüzü nispeten düzgün fotograflar. Zamanla kazandığım tecrübe neticesinde daha iyi sonuçlar aldığımın farkındayım. Yine de önümden geçen sinaritleri düzgün fotograflayamamak, ilk kez gördüğüm bir deniz tavşanı türünü çok kez denememe rağmen net çekememek oldukça pişmanlık veriyor. Eh, kaçan poz güzel olur Ne yapalım
deniz beni çağırıyor Tebrikler Emre kardeş,umarım bu tür güzel görüntüleri bizler'le daha sık paylaşırsın.
Ellerine Sağlık Emre tebrikler. Şakayık ve ahtapottaki renk derinliği mükemmel, sanki flaş kullanılmış gibi.
Emre biz burada önümüzdeki güzellikleri bile tam göremezken senin bu alemin bambaşka karelerini bizlere sundun çok teşekkürler dostum eline yüreğine sağlık Allah nefesine zeval vermesin tebrikler ve teşekkürler. Onur'un da dediği gibi yarışmaları takip et gerçekten Ahtapot muhteşem bir kare kesin dereceye girer.