Bir balıkçı atasözü der ki ; Tekneyi aldığında çok sevinirsin. Sattığında daha çok sevinirsin Hepimizin hayalidir ama iyi düşünmek lazım..
Direksiyonsuz alıyorum işin içine direksiyon girince birsürü ıvır zıvır farkı cıkıyor fiyat olarak resimdekilerin bir farklı modelini sırtıda zorlanacağımı düşündüm bende
http://www.yerliyurtmarin.com/450lx.html hocam bu modeli alın derim ömürlük bi tekne çokda sağlam sırtıda uzun oltada her yerde kullanabilirsiniz lakin buna 25 30 hp 4 zamanlı bi makina alırsanız tadından yenmez
kalpler birmiş bende en son bu modelde karar kıldım resimlediklerimde su tahliyesi yokmuş firma sahiplerini çok iyi tanıyan bir abimiz var onu devreye sokup pazarlığı kızıştırmak istiyorum
çok iyi tercih bunda çift su tahliyesi var ağır oturaklı bi tekne 280 kg çivarında ve çok sağlam bi teknedir.Bu tekneyi alırsanız 30 bg 4 zamanlı mercury efi modeli çok yakışır şuan indirimde hatta 5080 dolar 9300 tl ye her şeyini halledersiniz hızınız 35 knot dan aşşa düşmez aynı kombinasyonu kullanan arkadaşım var çok çok memun dalgalara vura vura gidiyor hiç sıkıntı yok
ne alirsan al su tahliyesi olan birsey al, benim gibi gece yarisi kalkip kalkip yagmur yagiyor mu hala diye bakmazsin, yorgun argin isten gelip cizmeleri giyip su bosaltmaya gitmezsin. kafan rahat olur
tekne alırken 4,90 alıp vergiden kurtulayım dıyenlerin dikkatine !!!!!! ölçüm yaparken motoruda ölçüyorlar bilginize !!!! içten takmada sorun yok ama dıştan takmalar?