Antalya' dan Herkese Selamlar....;) Arkadaşlar umarım bir aksilik çıkmaz ise yarın tekne ile balığa çıkacağım... Bir haftadır bu günü bekliyorum, ve nihayet yarın izin günüm ve ben balıkta olacağım inşallah. Rasgele deyip sallayacağız oltaları suya bakalım ya nasib ya kısmet.... Artık izin günlerim pazar değil, salı günü; o yüzden yanlız çıkıyorum bu defa balığa. Yaz gelince bizim takım dağıldı. Eski siteden dostlar bilir, bizim güzel bir ekibimiz vardı hafta sonu balığa çıktığımız ancak sezon başlayınca bizim hafta sonu izinleri kaldırıldı ve herkesin de izin günü farklı olunca maalesef o grubu bir daha toparlayamadık... Neyse bu defa tek gideceğim artık... Pazar günü, çok güzel balık varmış, giden arkadaşlardan aldık haberleri.... Mercan, Barbun başlamış artık ve bolca da İzmarit - Bakla.... Bakalım bize ne çıkacak yarın... Şimdiden heyecanlandım ve bu heyecanımı siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim... Umarım güzel bir av olurda bunu da paylaşırım sizlerle... Sevgiler, saygılar....;) [IMG]