Tekne ile avlanan arkadaşlar dikkat.

Konu, 'Genel Konular' kısmında pride75 tarafından paylaşıldı.

1. sadrimurat

sadrimurat murat

Favori Kamış:
    spro 2.10 ,çin malı 3,50 surf
    Favori Makine:
    ryobi kobe 4500, ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    4 kg sazan
    Gecmiş olsun anlattiklarinizi okuyunca uzuldum gercekten hakli davanizda basarilar

2. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Abi başınıza gelen olaydan dolayı çok geçmiş olsun , çok mide bulandırıcı bir olay . Umarım davanız doğrulukla lehinizde sonuçlanır . Benim başıma böyle birşey gelmedi ama sizin olayınızla gelmiş kadar oldu . Ve her an gelebilir . O yüzden biz balıkçı arkadaşlar olarak ne yapabiliriz bilmiyorum ama yapabileceğimiz birşey varsa yapalım. Görünüşte 1000lerce kişiyiz , imza toplayalım , kampanya başlatalım , olabiliyorsak birlik olalım . Bugün size yarın herkese ...
    Sahil güvenlik ne işe yarar , ne yapar , millete ne faydası var bilen varmı ? Veya gören varmı? Boşu boşuna devletin imkanlarını harcıyorlar .... Onların teknelerine , benzinlerine , giyimine kuşamına harcanan parayla su ürünlerini koruma , geliştirme ve denetim bürosu kurulabilir , vatana millete yararlı bir iş yapılabilir . (lütfen akıllı ve çok bilgili biri çıkıp su ürünleri ile ilgili öyle bir birim var demesin gerek yok . biliyorum var ama aynı sahil güvenlik gibi işe yaradığı yok , onu anlatmak istedim)

3. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    33orfoz

Sahil Güvenlik'in asli vazifesi balıklar ve balıkçılar değil, asli vazifesi bu olan Tarım Bakanlığı vazifesini yapmayınca veya yapacak imkana sahip olmayınca( ki bu bizim sorunumuz değil) görevi, SGK na ihale etmiş.
    Onlar da bilir bilmez müdahale ediyor.

Yapılması gereken, TArım Bakanlığı Su Ürünleri birminin (KKGM) nün, denetim yapacak imkanlar ve personmalle donatılması, onlar bunu yapmıyor, umurlarında değil, sıkıntısını biz yaşıyoruz.

4. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Sayın hocam anlattığınıza bir diyeceğim yok . Sadece şunu merak ediyorum :
    amatör balıkçının ensesinde olan sahil güvenlik , yazları plaj ağzına demirleyip akşama kadar ayrılmayan sahil güvenlik , 3-4 metrelik kürekli sandala belge sorup ceza yazan sahil güvenlik ne oluyorda limit altı balıkların canına okuyan gırgırlara trollere izin veriyor?
    Eşit ve adil olsa saygı sonsuz . Gece sahile 100 metre açıktan trol çeken 3 mil kuralını her defasında ihlal eden bu teknelere niye dokunmuyor?
    Görmemiş bilmemiş olsa amenna ... Kaç defa telefon ile şikayet ettik umursamadılar bile .
    Benim anlamadığım budur hocam ....

5. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Onları iş üstünde yakalayamıyorlarmış.:)

6. simendifer

simendifer Sennur

Mahir amca, Allah sana uzun ömürler versin inşallah. Güldürdün beni yine işimin arasında. :):)