Arkadaşlar yorumlaarı okudum da Yalnız yanlış bir bilgiye sahipsiniz Deniz tutması tAmamen (ORTA KULAK ZARIYLA )alakalı Bazı insanların kulak yapısı zar la alakalı Benim babam profosyonel balıkçı teknemiz de var (pehlivan)diye ama ben malesef hem babamla anlaşamadığımdan hemde deniz çok fazla tuttuğundan çok dalgalı veya durarrak yapılan avlara gidemiyorum,tekne giderken dalga çok fazla değilse tutmaz durunca başlar Çözümüde eczaneden aldığım ilaçla ayakta duruyordum yoksa halim fena
beni bazen tutuyor bazen tutmuyor. her defasında dayanabiliyorum, ilaçda içmiyorum. ama gelgörki bazılarını fena tutuyor abi kaçkere geri dönmek zorunda kaldık denizdeki tutma dediğin gibi ortakulaktan, tansiyondan felan deyil
Paşam mide bulantısı kadınlardaki hamilelik hariç, erkeklerde hastalığın ve anormal deniz durumlarının dışındaki tüm durumlar kulaktaki zarın kulak içindeki durumuyla alakalıdır,aynı şeyin bir başka örneği kimisi otobüslerde gidiş istikametine ters pozisyonda oturamaz (ben ve benim gibiler mesela) ama bazı kişiler için hiç sorunda değildir, Bir örnekte kamyonetin kasasındahihi kasa açıksa sıkıntı olmaz ama kapalı kasa bir aaraçta da aynıdır kasaya oturdunmu hele bide kapalı kasa olur sa brandayı bile kapasalar o an basınçtan hemen mideler bulanır ve iğrennnççç böööööhihi kiminide tutmaz keza bir sürü arkadaşımı tutmazdı meselabanghead bu verdiğim örneklerin hepsinde mide bulantısı olan kişiler sorun aynıdır Bu benim tezim değil DOKTOR onaylı bir bilgidir
heye, nakliye kamyonunun arkasına binmiştim, çok deli bir yolculuk olmuştu, birde türkücü arkadaş vardı yanımızda. hayatımda yaşadığım küçük, karanlık güzel bir yolculuk olmuştu
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki belgesel sorularımızın çoğuna cevap olacak cinsten http://www.dizi-mag.com/mythbusters...deniz-tutmasi-tedavi-mi-oldurucu-mu-dizi.html