Alamatra balikciliga gittim ne cedros var ellerinde nede ryobi onlar eski makinalarmis salina 2 ayni cedros gibi dedi ismi degisikmis sadece ve raw 2 yi çok önerdi. Sen ne diyosun? Raw mi salinami?
Sen hem yemli avda hemde büyük balık avlarında yani jig veya derinsu yemli avlarında kullanmak istiyorsun. bu yüzden cedrosu tavsiye etmiştim çünkü hafif yemlide seni yormaz. Salina ve Raw çok ağır makinalar jig ve derinsu avlarında mükemmel iş yaparlar fakat yemli için kesinlikle tavsiye etmem. Bende var yemlide gerçekten yorucu oluyor. Ryobiyi başka yerlerdende sorsaydın mutlaka bulursun.
Raw 2 65 lik kullanıyorum çokta memnunum, ilk başlarda biraz ağır gelir ama sonra alışıyorsun. müthiş bir makina.
merhabalar edremit körfezinde tekneyle balık avı yapıyorum. mevcut kamışım kötü makinam çok daha kötü. inanılmaz yoruyor beni. yeri geliyor 100metreden yeri geliyor 40 metreden 200-800 gr arasında yemli balık tutuyoruz . tavsiye edeceğiniz makina ve kamış varmıdır yardımınızı bekliyorum saygılarımla
vedat dedem okuma cedros fj 55s aldım bilmiyorum ne dersiniz? bu arada faceboktada yakın takipçinizim bir gun benide balığa götürmenizi bekliyorum. alpay ayla adım...
cedros 65 kullanan biri olarak salina 3 ten bir farkı yok 1 turda 102cm sarıyor drag gücü çok iyi sağlam bir kamış kombinasyonu yaparsan büyük balık avlarında hiç sıkıntı çekmeden kullanırsın elimde 3 tane var hem tekneden hemde kıyıdan kullanıyorum