geçmiş olsun dunku dalgayı. ben esenkent tepesınden adaların fotorafını cekerken nekadar kötü oldugunu anlamıştım. dün cok kötü olay oldu bizim arkadaşlar motorsuz küreklen acılmış 3 arası kartaldan dragos tarafına kucuk taka ile ucuz atlattık dediler sordum taka yarıya kadar su aldı yan taraftakı motorlu tekneler kıyıya cekmişler teknenın sahıbını aramışlar adam yardımcı olmuş ucuz atlatmışlar. geçmiş olsun sgorta varsa karşılayacaktır. ama nasıl gelişti beni ilgilendirmez umarım model hatası yoktur. yatınızın cizimlerinde..saglık olsun onarımını yapar en yakın zamanda tekrar dönersınız denıze iyi aksamlar
Fırtınada pendik ve kartalda karaya oturan gemierin dışında birkaç sandal da batmış.. http://www.haberler.com/istanbul-da-5-gemi-karaya-oturdu-3065573-haberi/
Geşmiş olsun kardeş. İstanbulda sağlam liman bulmak zor zanaat. Buduğunda işte böyle oluyor maalsef. Neyse allah yardım eder, daha iyisini yaparsın inşallah.
Geçmiş olsun yaaa abii bizim şer bildiğimizde hayır hayır bildiğimizde şer vardır...sıkma canını selametle...
sağlık olsun arkadaşım.. umarım en kısa zamanda eskisinden daha iyi bir taneye sahip olur ve güzel lüfer avlarsın.