Teknem ile Kupez avımız 2 Eylül 2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. melikşah

melikşah ........................

Orhan abi ölmeden seni ziyarete gelemezsem gözlerim açık gidecek valla:D
    Misafir etmen bile büyük incelik abi sağolasın:) :thumb:

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Her zaman olduğu gibi güzel yorumların için teşekkürler Volkan kardeşim, ben de sana güzel avlar dilerim.
    Selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Mert kardeşim, geleceğin denizleri sevip ve koruyan amatör balıkçısı adayı aynı zaman da çok iyi bir dip oltacsı, onun da sizlere çok selamı var ellerinizden öper.:) :) :)
    Selamlar sevgiler hoşça kal.:) :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Kupesler çok lezzetlilerdi, ama önemli olan karagözler ve mercanların da görünmesi idi, inşallah bu günlerde kocaman mercanlarla gene karşılaşırız.
    Selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Orhan amca balıklar her zamanki gibi süper. :) Siz ve misafirlerinizdede yüzler gülüyor. Dahasına gerek yok. :) Mutluluğunuz ve avlarınız daim olsun... :)

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Zait kardeşim, benim için denizde olmak ve ne olursa olsun oltama gelen ve de akşam tabağımı süsleyen her balık değerlidir.
    Tebriklerin için teşekkürler sana da güzel avlar dilerim.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Erkan kardeşim acele et belli mi olur bakarsın ben giderim.:) :) :)
    Sizleri çok seviyorum, :) :) :)
    Seni her zaman Sivrice'mize beklerim.:) :) :)

8. Mercan

Mercan Hakan GÜVENİR

Favori Kamış:
    D.A.M EVEOLUTION TELE-X 300
    Favori Makine:
    muhtelif makinalar
    En İyi Avı:
    Kofana,Tartmadım
    Bir insan planlasa,programlasa illa bir aklisik çıkar ya,planlamadan kendimi sivricede orhan amcanın teknesinde buldum.İlk tanışmada akrabam hissi duydum desem yeridir.Sağolsun,üstad tam isabetle getirdiği merada hanos'u ile,kupes'i ile karagözü,mercanıyla,nefis bir av macerası yaşattı.Sivriceden,Assos a nefis koylarıyla,tertemiz ege mavisi,zaten kırmızı olan yüzüm bordoya dönsede :),marmarada aylarca avlanmayı ve yüzmeyi istemeyeceğim bir gün yaşadım..Orhan amcadan torik alacağımı saklı tutarak,hem teşekkürlerimi sunar,hemde tüm amatör balık sevdalısı dostlarımın bu macerayı yaşamasını can-ı gönülden dilerim.35 yıllık dostum Tunç ve çok sevdiğim rekortmen Onur ile yine Sivrice ye ,Orhan amcaya ve tuzlu zargana yedi diye bize küsen DOST'umuza döneceğim günü iple çekiyorum.Sevgi ve saygılarımla...Rastgele..

9. FatihCanerÖzcan

FatihCanerÖzcan Fatih Caner Özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIN KAMIŞ 3.20 Bi abimin hediyesi :)
    Favori Makine:
    Balzer EH35 / Okuma ARGO SLL500
    En İyi Avı:
    KöpekBalığı 1metre 78cm | 56cm Sudak | 3 Kilo Yerli sazan |
    Çok güzel av olmuş orhan baba :) ufaklıkta yetişiyor hani :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Fatih kardeşim,
    Gelen misafirlerimi teknem ile balığa çıkarıyorum onlarda teknenin masrafına ortak oluyorlar, istedikleri avları yaptırıyorum, onların ayrıca malzeme getirmelerine de gerek yok, isterlerse açık su avlarına 200 250 metre derinliklerde suyun üzerinde olan torik oynaklarının, kılıç balıklarının, tombik ve orkinoz sürülerinin , palamut oynaklarının yanlarına kadar gidiyoruz, eğer o sırada oynağa rast gelirse iki hafta evvel olduğu gibi torikleri tekrar alırız yalnız bu av için teknede sadece iki takım çekebiliyoruz iki kişiden fazla olmuyor.
    Çapari avına çıkabiliriz, uskumru, kolyoz, istavrite bakarız.
    İsterlerse mercan, fangri, kupes, kalamar , ahtapot veya dülgere bakabiliriz.
    Benimle balığa çıkmak isteyen arkadaşlar bana haber verirlerse onları gelecek tarihlerde beklerim, havanın kötü olduğu günlerde balığa çıkma ve çıkmama kararını o anda verebiliriz.
    Bundan sonra tekne avlarında birikmiş olan tecrübe ve bilgilerimi artık uygulamalarla kendime mahsus yöntemlerimle diğer genç balıkçı kardeşler
    ime yardımcı olmak ve yapmış olduğum tekneden balık avlarımı öğretmiş olmanın mutluluğunu yaşayacağım.:) :) :)
    Sevgiler selamlar hoşça kal.

11. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Ne zamandır aklımda, belki bir kaç kere yorumlarımdada dile getirmişimdir. Oralara gelip görmek, sizinle sohbet edebilmek, şansımız gülüp kısmet olursa güzel bir av gerçekleştirmeyi isteyecek gençlerden biride benim. :) Kasım sonu vatani görev için kısa bir süre uzaklaşacağım. Gitmeden önce kafamda kurduğum 15-20 günlük avlarımdan bir durağıda kısmet olursa sizin yanınız olacak. Saygılarımla... :) :)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Hakan kardeşim ben de sizler gibi güzel inşanları tanımakla çok mutlu oldum, sizleri dostlarım arşivime yani kalbime koydum.
    Dediğin gibi çok güzel bir av günü geçirdik hele küçük onur hepimizin papucunu dama attı, işte balıkçılık ben çok biliyorumla olmaz tutacaksı iite küçük büyük adam sevgili Onur.:):):)
    Sizleri her zaman kafanızı dinlemek ve denizde Torikleri avlamak için Sivriceye bekliyoruz. :) :) :)
    Sivrice'den çok selamlar, sevgiler Sevgili Onur, Tunç ve Hakan kardeşlerim, hoşça kalın.:) :) :)

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Fatih, Onur yemli mercan avı sınavını geçti şimdi sırada sırtı ile torik avı var, onu da başaracağına eminim.

14. Tamer10

Tamer10 Tamer

Favori Kamış:
    Silstar Proflex 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Catana 2500FB,Zirca 2500F,Zircos 4000F x 2
    En İyi Avı:
    Hatunum
    Güzel bir av olmuş Orhan abi,fotolarda gülen insan yüzleri var,balık ta yakalanmış daha ne olsun :) Her zaman böle güzel avlar dilerim.Umarım bir gün senin de müsait olduğun bir zaman gelirim de tanışmak ,bir çayını içmek nasip olur Orhan ustam :) Yakın sayılırız ,Edremitte oturuyorum tekne de Akçay da derede bağlı.

15. kajo

kajo Zafer

Favori Kamış:
    El oltası, Surf Kamışı.
    En İyi Avı:
    Sazan 3.2 kg
    Tebrik ederim Orhan baba, senin gibi üstadlarımız hiç forumlarımızdan eksik olmaz umarım. Hem içten anlatımınla hemde sunduğun görselliklerle adeta avı bizede yaşatıyosun :) bunun içinde ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Saygılarımla

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Tamer kardeşim ben de emekliliğimi Sivrice de geçirmekteyim, teknem 5. 75 rota her gün hava iyi olursa denize açılırım, bu yöreyi ve denizdeki balık meralarını çok iyi bilirim zaten dile kolay 16 sene oldu,
    Akçay'dan da tanıdığım çok dostlarım kardeşlerim var, bu arada bilgi ve tecrübemi benden sonra gelecek amatör olta balıkçısı kardeşlerime öğretmek için balık avı derslerine başladım gerçekten bu konuda çok yol aldık, kendi yöntemlerimi, taktiklerimi, kendime özel balık avı takımlarımı öğreterek ve anlatarak çok iyi geleceğin çok bilinçli olta balıkçıları geleceğini söyleyebilirim.
    Seni de en kıza zamanda çay, istersen kahve, istersen arslan sütü içmeye Sivrice'ye beklerim.
    Selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)
    Beni ararsan memnun olurun. 0535 073 75 18

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Zefer kardeşim, işte bu güzel duyguların, senelerce teknenin üzerinde Torikler, Sinaritler, Akyalar, Barakudalar, Uskumrülar, lüferler, Kofanalar, Mercanlar, fangriler, Dülgerler, uskumrular, Orfozlar, kılınçlar, kolyozlar, istavritler tuta tuta çok emekler vererek ve çok yorularak bu avları gerçekleştirdim,:) :) :) ama senin bu güzel övgülerin bana bir ödül niteliğinde geldi ve bütün senelerin yorgunluğunu üzerimden aldı, iyiki varsını tertemiz amatör balıkçı kardeşlerim, sizleri çok seviyorum.
    Sevgiler, selamlar, hoşça kalın.:) :) :)