Teknem ile tek başıma denizdeyim, bakın oltama ne geldi. 9 Kasım 2011 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler Kadir kardeşim işte benim becerebildiğim sırtı avı, bu avı becermemin asıl sebebi ise buradaki toriklerin nerelerde olabileceğini çok iyi bilmemden, gerçekten beni örneğin İzmire götür gel torik avla de, buradaki gibi başarılı olamam mümkün değil, bu avları yapmak için merayı çok iyi bilmem lazım, bunun yanındada eğer sırtı ile balık avlamak istiyorsam tabi dolaşacağım zaten dolaşmadan o zaman toriği balıkçıdan satın alırız.:) :) :) onun için ilk başta denizde toriklerin olduğınu bilmem gerekir, kullanacağım takım ince olursa toriği görmek çok zor,:) kullandığınm sahte yemi toriğin sevmesi lazım, torikler nerelerde onuda bilmem lazım, sıra üşenmeden aramaya gelecek öyle teknenin arkasına kurulmakla olmuyor, ben dün dört saate yakın bir zaman balıkların arkasından koşturdum,:) :) :) senin de dediği gibi bu çok güzel torik beni çok mutlu etti birde ne olursa olsun dün akşam güzel dostlarla beraber, ızgarası çok güzeldi birazda yalancı çabuk lekarda yaptık enfesti tabi yanında yeşil üzüm,:) :) :) sanada sizlerede kalpten güzel balık avları dilerim bu güzel avımı ve benim sevincimi ve heyacanımı benimle beraber paylaştığın için sana kucak dolusu sevgiler hoşçakal.:) :) :)

2. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Orhan abimiz & Torik
    Torik & Orhan abimiz

Ayrılmaz ikilidir zihinlerimizde. :thumb: :thumb:

Tebrikler Orhan abi, herzamanki gibi şahane bir ava daha imzanızı atmışsınız, en kötü avınız böyle olsun.

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Erdinç kardeşim torikten bu sefer acle lekarda yaptık olmaz böyle bir şey, bu sebebten ülkeye katkımızda çoğalıyor.:) :) :)
    Hepimizden sizlere selamlar sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    İnşallah sizlerin oltalarınıza da takılırlar, şimdi tam torik zamanı bence değerlendirmek lazım, çok teşekkürler sevgili Deniz kardeşim sevgiler hoşçakal.:) :) :)

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Enes senninde bayramını kutlar sana bereketli torik avları dilerim,
    sevgiler hoşçakal.:) :) :)

6. balıkçı baki

balıkçı baki baki taşpınar

orhan abim nice 15 yıllara abicim devamınıda bekleriz saygılarla....

7. Burak Karadeniz

Burak Karadeniz burak

Favori Kamış:
    Prologıc-Savager
    Favori Makine:
    Shimano Symetre 4000 FI
    En İyi Avı:
    Sinarit 7 kg
    Değerli Ağabeyim dosluğundan ve ağabeyliğinden mutlu olduğum ve keyif aldığım,kısacası benim için çok değerli olan dostlarımın en başına ismini her zaman tek yazacağım birisisin.İyiki varsın,iyiki bizlerlesin,iyiki seni tanımışım.Benim için ve seni tanıyan tüm dostlarım için adam gibi adamsın.Sevgi ve saygılarımla.

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Macit kardeşim çok teşekkürler inşallah hep beraber, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Sinan kardeşim, sdizler gibi çok güzel dostlara bu balıkçılık ile ilgilendiğimiz için tanıştık ve dost olduk inşallah bu dostluklarımız ebediyete kadar devam eder, Şener albayım ile bugün görüştük müsafirleri var balıkları pişirmeye devam ediyor, tekrar sizleri Sivrice'de görmek isteriz, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) :) :) Çok teşekkürler sevgiliKenan kardeşim ben de sizlerin bayramınızı kutlar bol balıklı avlar dilerim sevgiler hoşçakal.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler Kamuran kardeşim, sizler duruşunuzla ve yazmış olduğun raporlarınızla sizleri seven kardeşlerimizle beraber bu güzel sevdamızın gelecekteki yönetici adaylarısınız, sadece duygularınızdan ve düşüncelerinizden gelen gerçek hislerinizle hareket edip burada bizlerle aynı sevdaya gönül vermiş arkadaşlarına sahip çıkın bu amatör balıkçılık bayrağını bizlerden sonra dalgalandıracak gene sizler olacaksınız, yaşasın amatör balıkçılık sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Volkan kardeşim çok teşekkürler, ben her zaman söylediğim gibi denize çıkmadan ve balık avlamadan yaşayamam, sizlerin de bayramınızı kular sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluklar dilerim sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

13. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Sevgili Orhan ağabeyim,öncelikle geçmiş bayramını kutlarım.:) Yazını bir solukta okudum,denizin yanıbaşında denize özlem duymak gibi algıladım.idk Ben de sahil çocuğu olarak, bazen "denizsiz bir yerde yaşayamam"diyorum kendi kendime ve çevreme.mrsparkle Tabi bizler sizin gibi şanslı değiliz.Deniz sizde amatör veya profesyonel olarak balık demek.Bizde ise içinde balık olmayan,bolca görsellik demek.:confused: Bir şekilde bitirmişiz denizimizi.:mad: Zaten sezonu da çok kısa.Balık çok güzel hakikaten ellerine sağlık.:thumb: Ayrıca Conta ağabeyime Berk'i ile bol nasipli avlar dilerim,hayırlı olsun teknesi.mrsparkle

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Serbülent kardeşim, bizlerin mutlu olması için iki istavrit bile yeter,:) :) :) zaten biz amatör balıkçılarız, kendimizi kimseye kanıtlamak diye bir çabamız yok,:) denizde olalım ve deniz ana da bize iki balık verirse bak sen akşam sofrasına,:) :) :) inşallah sizleri Sivrice'de de görmayi ağırlamayı çok isterim sevgiler hoşçakal.:) :) :)

15. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Baki ağabeyim işte geçen geldiğinde konuşmuştuk, bana,
    -Orhan torik oltaya çok sert vurur değilmi diye sormuştun.:) :) :)
    bu seferde çok sert bir çekiş valla tam bir saat uğraştım, savgili ağbeyim sen çok eski bir İstanbul balıkçısı olarak çok torikler tuttuğunu biliyorum fakat bu sefer bu torik inanılmaz bir şekilde yol istiyordu ilk başta ne yalan söyleleyim akya dedim ve balığı daha açıklara götürdüm 200 küşür metre saldım 300 gr kadar kurşunuda çeken balığı niyetim iyice yormaktı fakat balık bir türlü yorulmuyor aynı çekmeyi devam ettiriyor, torik avı yapanlar bilir torik ilk başta mücadele eder ve tekneye doğru gelmeye başlar vu ise tam aksine geriye doğru devamlı fişekliyordu, bu şekikde misinayı toplayıp tekrar sala sala balığı iyice yordum tabi bu arada bizlerin yazılarını okuyan kardeşlerimizede bir açıklama bağabında bu şekilde balıkla fazla bir zaman oynamanında birinci dezevantajı balığın her hangi bir yerine giren iğne işte bu zamanın uzaması ile iğnenin girdiği yerde bir genişleme oluyor eğer balık oltanın bir an boşlaması durumunda iğneden kurtuluyor, bu benim başıma bir sefer gelmişti 15 kilodan fazla bir akyayı teknenin yanına kadar getirdim son olarak bir daha yol verip tekrar çekerim dedim ve o anda olta başldı ve orada dondum kaldım, neyse bu sefer balığı tekneye aldım ama balık akya değil baba bir torikti, bu kadar hırçın olmasının sebebide anlaşılmış oldu sahte yani rapala balığın boynundan iki iğne birden takılarak girmiş balığın bu şekilde devamlı fişeklemesi de beni yanıltmış oldu.:)
    Sevgili büyüğüm gerçekten çok güzel ve heyecanlı bir av oldu inşallah seninle beraberde torik avına çıkacağız,hepinize sana yengeme ve çocuklara çok selam, sevgi ve saygılarımı sunarım hoşçakalın.:) :) :)

İşte balık bu şekilde yakalanmış.

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok değerli arkadaşım, sevgili Burak kardeşim,
    Çok teşekkürler hele bu güzel övgülerden sonra her yazacaım kelimeyi cümleyi evvelden 3 sefer kontrol ederim bundan sonra 10 sefer kontrol edip 10 seferde tekrar kafamda muhakeme edeceğim:) buradaki insanların çok değerli, çok hassas ve çok akıllı olduklarına inanıyorum,:) ben karşımdaki insanı kendim gibi düşünür ona o şekilde hitab etmeye çalışırım,:) fazla yazmaya gerek yok son bir cümle.:)

Burada olmamın tek amacı çok sevdiğim ve artık onsuz yaşamanın çok zor olduğuna inandığım balık avlarım,:) işte sizlerin yapmış olduğunuz balık avlarınızı ve kendi yapmış olduğum avlarımı sizlerle her zaman sevgi, savgı ve hoş görü içersinde huzurlu bir şekilde paylaşmak.:) :) :)

Sevgili kardeşim gelelim avımıza, ben gene tobi maru klasik sahtemi teknemin arkasından denize saldım bu denizleri çok iyi tanıdığımdan ve balıkların genel olarak nerelerde hangi caddelerde dolaştıklarını biraz bildiğimden çok şanslı olduğumu söleyebilirim, bırada bana göre en önemli husus sırtıda balığın oltama vuracağını her an yaşayarak çok inadım, bu inacımdan hiç vazgeçmedim ve işte gene o muhteşem an geldi ve kolumu bir sefer daha sarstı, o andan balığı tekneye aldığım ana kadar yaşadıklarımla bana göre benim yaşantımın en güzel anılarıma bir yenisini daha eklediğime inanıyorum.:) Çok sevinçliyim.:) :) :) benim bu sevincime ortak olduğun için sana sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım,:) :) :) senin gibi değerli bir arkadaşım olduğu için çok gururluyum ve mutluyum, selamlar, sevgiler hoşaçakal.:) :) :)

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Nihat dostum, arkadaşım, kardeşim,:) :) :)
    Ben de sizlerin bayramızı kutlarım aileve nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim,:)
    ne kadar güzel burada seninle tekrar beraber olmak her ne kadar bir balıkçı sitesinde balık avlarımızı paylaşmak için buradaysak eski dostlarımızla arkadaşlarımızla biraz deniz biraz balık birazda hayattan bahsetmek bizim de hakkımız, bende seni ve sizler gibi dostlarımı bu balık avı vesilesi ile sağlıklı ve mutlu olduğunuzu görmek biraz sohbetler etmek her zaman isterim,:) selamlar, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)