Teknem ile yalnız başıma verdiğim mücadele ve işte balık. Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

:) Çok teşekkürler Aret kardeşim!..... lekardayı çok severim ama ne yazık ki bana biraz tuzlu geliyor, diğer sitelerde İzmir'den arkadaşlarımız Sivrice'ye gelecekler, son torikleri onlar için ayırdım, biz toriği ortadan flato çıkartıyoruz, orta kılçığını alıyoruz, yarım toriği enine bir cm olarak ince dilimlere ayırıyoruz diğer tarafını da o şekilde kesiyoruz biraz tuz ve yağladıktab sonra ızgarada fazla suyunu kaçırmadan pişiriyoruz gerçekten çok leziz oluyor sizlere de rast gelsin hoşça kalın.:) :) :)

2. asker1000

asker1000 YUSUF KOCAASLAN

En İyi Avı:
    Mersin baligi 96cm 4kg
    Orhan abi Forumumuz araciligi ile Mahmet seven isimli bir arkadasla tanistim, kendisi bana yarim saatlik uzaklikta kaliyor (Duisburg), bana ilk olarak senden bahsetmisti, teklifini seve seve not aldim, Kader bakarsin günün birinde kapini cali veririz, bir cayini icmek icin ve hatrini sormak icin, hayirli aksamlar reeling

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Hakan kardeşim, o kadar güzel yazmışınki bu güzel hobimiz esasında bizim yaşama ilacımız, bu kadar huzurlu bu kadar mutlu olmamızın belkide sebebi bu denizizi sevmemiz ve balık avlamamız.
    Sevgili Hakan bu bizim hobimiz yani boş zamanlarımızda yapmış olduğumuz bir uğraşımız, bu bizler için amatör balıkçılık olmuş başka kişiler için, satranç olur, briç olur, okey olur, kanarya olur, kelebek avı olur, futbol olur velhasıl çeşitli hobiler olabilir bizlerde bunların içersinden amatör balık avını seçmişik ve hep beraber burası ve burası gibi balıkçı sitelerinde hep beraber oluyoruz balık avlarımızı paylaşıyorum, bunu yanında sürdürebilir balıkçılığıda korumayı öğrendik ve korumaya çalışıyoruz, bunu yanında hayatın bizlere öğretiği bilgi ve tecrübelerimizi sizlerle sevgi, saygı, ahlak, terbiye, doğruluk, dürüstluk, alçak gönüllülük, hoş gürülülük içersinde paylaşmaya gayret ediyoruz, burada en büyük, en usta, en çok, en kral olmak bizlere yakışmaz ben de sizlerden biriyim hatta emekli olduktan sonra bu güzel tutkumla daha fazla beraber oldum ve senelerden beri tecrübelerim ve birikimlerim beni bilgili bir balıkçı yaptı, burad sizlerle olmak bana gerçekten çok huzur ve mutluluk veriyor, ben münkaşadan kavgadan gürültüden hiç hoşlanmıyorum hatta günlük hayatımda da yüksek sesle konuşmayı hiç sevmem, insanlara hakaret etmem, onları küçük düşürecek yazılar yazmam, onlara yalan hiç söylemem, işte biz İstanbul'un eski Karagümrük semtinde bu şekilde ahlaklı ve terbiyeli olmayı öğrendik, aynı eski Küçükçekmece gibi, selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Hakikatnde anlattığın gibisin sevgili Orhan.
    Seni seviyorum ama sen beni halende sevmiyor gibi davranıyorsun.
    Nedir sebebi.Yada geçerli olan sebebi nedir lütfen açıklarmısın.

Sevgimle kal

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Haklısın haklısın valla bu günlerde çok yorgunum biraz dinlenmek istiyorum sevgiler.

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Yusuf kardeşim Mehmet Seven kardeşimi tanıyorum, inşallah gelirseniz çok memnun olurum, sizleri bekliyoruz sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Teşekkürler sana da rast gelsin sevgiler.:) :) :)