Tekneyle balık tutmaya gitmek isteyen arkadaşlar bi bakın isterseniz.

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında brsdmrc tarafından paylaşıldı.

1. dersim

dersim hüseyin

barış özelden mesaj attım aldınmı:)

2. orhan_guney

orhan_guney orhan

arkadaşlar merhaba ben üsküdardan gelmeyi istiyorum ama daha önce teknede balık tutmadım ama cok tutmak ıstıyorum eger fazla yer varsa bende katılmak ısterım fakat dedgım gıbı fazla bılgım yok sadeec atıp cekmesını bılıyorum yeni başladım .bılmem ne getırılır yanında ne getırılmez dıye yardımcı olursanız sevınırım . Teşekkürler.

3. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    Şu anda fazla kişi olduk, Serkan Abi hariç 11 kişiyiz, eğer gelmeyn olursa bayrmdan sonraki pazar yine yapacağız, o seferkine inşallah...

4. serkan77

serkan77 SERKAN

selam herkese arkadaşım barış kusura bakma çok istedim gelmeyi ama herhalde ben katılamıcam size bol avlar iyi eğlenceler diyim size hadi rastgele

5. colonel-62

colonel-62 arif

Şimdilik bir sorun yok barış.Tek sorun sabah uyanabilmek sanırım.;)
    Bugün gündüz sahilde istavritler yarım geliyordu.İnşallah yarın birşeyler alırız da değer.
    Organizatörümüz istesin yeter ki.Barış ben yedek makinayı getiririm.:)

6. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Çok teşekkürler Arif Abi, bende bugün karaköyde kabataşta milleti bi yokladım. İstavriti değil yarım, direk çinekop çekiyorlardı şamandıralı takımlarla...

7. colonel-62

colonel-62 arif

Barış senin favori kamışından bende de var.kıyıdan onu kullanıyorum.sen yarın nasıl kamış getiriyorsun.bende bir tane de hafif surf kamış bir de tekne kamışı var iki parçalı.ama o nasıl çekecek 300 gr kurşunu bilmem...Ne diyorsun..Hangisi daha iyi bu iş için..

8. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Arif Abi, 4.20 kamış çok kol yoruyor, varsa kısa ve/veya sert kamış rahat iş görecektir. Ben zaten 4.20 kamışı değilde ayrıca kısa ve sert bi kamışım var o gayet kullanışlı oluyor. Gönül isterdiki el oltası kullanalım ama o kadar kişi olunca seri davranmak biraz zor.
    Bu arada arkadaşlar bilginiz olsun. Yarın hava durumu sis gösteriyor. Gittiğimizde geri dönme ihtlmalimiz var.

9. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    evet barış dediğin gibi haberlerde okudum az önce boğaz yolcu gemi trafiğine kapanmış,havaalanları falan hep rotardaydmış uçaklar umarım yarın bizi etkilemez bu hava:confused:

10. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Hava sakat ama bakacağız, kısmet

11. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Şu anda teknedeyiz, tek tük çinekop istavrit çıkıyor fakat Hüseyin Abiler şov yapıyor, Yunus her zamanki gibi ballı, bense üst katta armutun üstünde bu mesajı giriyorum. :)

12. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    slm..
    barış hersey için tesekkur.. katılan arkadaşlarada tesekkur ederim. Resimleri beklıyorum bendekıleride yukleriz.

13. saytac

saytac SERKAN

herşey çok güzeldi

Organizasyon için Barış'a çok teşekkür ediyorum.Gerçekten güzeldi,her ne kadar bende icraat olmasada.Hüseyin abiinin shovu iyiydi.Öğrenecegimiz çok şey var.İyi bir tecrübeydi.Umarım bayramdan sonraya tekrarlarız:)

14. dersim

dersim hüseyin

katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, sizin gibi genc bilincli arkadaşla av yapmak bir zevkti gelecek avda buluşmak üzere...

15. dersim

dersim hüseyin

tayfun iyi akşamlar rapor acıp resimleri yüklersen sevinirim:)

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    çok güzel gidiyorsunuz tebrikler. bizde bugün tekneyle giderken amatör balık avı yapan bir sitenin organizasyonunu gördük. 20 - 03 kişi olta atmışlardı yanlarından geçerken biraz sitemkar ve küfr ederek sinirli bir şekilde avlanıyorlardı anladığım kadarıyla olta ayıklamaktan adamlar bunalmışlar. başka bir büyük tekne daha vardı oda tahminen böyle bir organizasyondu adamlardan bir iki tanesi mantarlı çinekop takımı yapmış tekneden oltayı sanki kıyıdan atar gibi kıyıya doğru sallıyordu bende bğardım dedim millet kıyıdan denize doğru olta sallar siz dedim kıyıya olta sallıyorsunuz ne iş :D ya tekneden surf kamışla olta mı atılır öyle çok tehlikeli o kadar tekne var gider başkasının teknesindeki oltaya dolanır hiç umursamıyorlar :D
    siz yine güzel bir gün geçirmişsiniz belli :)

17. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    hüseyin,serkan,tayfun,arif abilerim sizlerle tanışmak,paylaşımlarda bulunmak gerçekten güzeldi..bugün yaptığımız av ayrı bir keyif diyecek bir şey yok..barış ın dediği gibi biraz ballı günümdeydim:)şimdi barış tan fotoğrafları bekliyoruz;)

18. saytac

saytac SERKAN

Hepinizle tanışmak benim içinde çok büyük zevkti.Tekrar teşekkür ediyorum herkeze...

19. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Bende sözünde durupta gelenlere teşekkür ediyorum. Korktuğum başıma gelmedi, 8 kişi rahatlıkla avlanabildi, en hoşuma giden kısmı ise bişey öğrenmek, birikimime eklediğim çok şeyin olmasıydı. Tekrardan katılan abilerime ve arkadaşlara teşekkür ediyorum... Bayramdan sonra tekrar görükmek üzere...
    NOT: Fotolar ufak bi düzenlemeden sonra buraya yüklenecek, ayrıca çektiğim tüm resimlerç hotfile ve rapidshare de yükleyeceğim, isteyen ordan tümünü indirir...

20. mınık

mınık hüseyin

Favori Kamış:
    d.a.m
    Favori Makine:
    daıwa
    En İyi Avı:
    lüfer
    selam engın o bahsettiğin teknenin birinde bende vardım sızı bızde gorduk hatta selamlastık serbulent ve dort kısı vardı ama yazdığın olta dolasması yok kufur oltayı karaya atma gıbı seyler olmadı mantıgını kullanırsan surf kamısı nasıl yatırıp atıcan hemde başkasının teknesıne dolanır dolanmaz bırdahakı sefere sende bizle gelde bize ders ver balık nasıl tutulur olta nasıl atılır :mad: :bız orda artık bır aıle olmusuz herkes bırbırını tanıyor guzel bır aıle ortamında arkadaslarımızla balıklarımızı tutup evımızın yolunu tuttuk yanı kısaca demek ıstedıgım herkes işine baksın balığını tutsun. olta karısır karısmaz onlar bızım problemımız sen balığını tuttunmu ona bak bılmem anlatabıldımmı kardesım kendıne ıyı bak sen hep bol balık tutarsın ısallah rasgele selamlar.

Son düzenleme: 8 Kasım 2010