Değerli Balık Avı Sakinleri...işim gereği 2 haftadır gittiğim yörelerde tam gaz ava devam dedim,ve sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istedim... NOT:anlayışınıza sığınarak,bölge ismi vermeyeceğim zira yurdumuzda pek az SAZAN avlağı kaldı...ve o bölgede fazlasıyla AĞ cı var,o yüzden gizlemek durumundayım... işte resimler,ve videosu: VE İŞTE VİDEO LİNK İ,CANLI CANLI SAZAN ANI... http://www.youtube.com/watch?v=jwc7mQJb8i4
tebrikler avın bol ve iri olsu. video daki son hareketin takdire değer bir olay.sevgili dostum nice nice iri balıklara....
teşekkür ederim yorumunuza.lakin,bu tür görüntülerin çoğalması lazım ki,anadolu insanı bana baya bi güldü bunun gibi yaklaşık 14 hayvan saldım,her gören, ''gafayı yimiş la bu!'' diyodu ama ben işin gerekliliğinden bahsedincede akıllarına yatıyodu...umarım birgün herkez doğaya ve türlerin sürekliliğine saygı duyar...!!!
Güzel kardeşim burda olmamızın amacı zaten bu değilmi.Burda paylaşım yapmak,iyiyi ve güzeli öğretmek değilmi.Sen en güzelini yaparak örnek olma yolunda emin adımlar atmışsın.Bilmeyene öğreteceğiz sonunda.Tebrik ederim.
cok guzel resimler guzel baliklar sudak ve sazan..afiyet oldun size... devamlarini trofelerle bekliyoruz
Tebrikler. Hassasiyetin içinde teşekkürler. Yalnız balık vurunca o koşman yok mu çok hoşuma gitti. Süper bir heyecan. Avın ve heyecanın daim olsun.
Bülent kardeşim tebrikler,sazanlar güzel sudaklar daha da bir harika avın bereketli olsun bencede gonuşman bir harika İsmail kardeşime ben de katılıyorum
Işte Heyecan Bu Arkadaşim Aktarmiş Bize Bende Burdan Heyecanlandim Acaba Nasil Bir Balik Geldi Diye Saolsun örnek Bir Davraniş Ama Bunu Bende Dahil Olmak üzere Kaçkişi Yapiyor Dürüst Olmak Gerekir Sadece Tebrik Etmekle Olmuyor Uygulamak Lazim
bülent kardeşim biz bu işi ne diye yapıyoruz ya spor olsun yada güzel vakit geçirmek için sen en doğrusunu yapıyorsun tebrikler umarım daha büyüklerini tutarsın rastgele