Selam Sevgili Dostlar.Herkes iyidir umarim.Bende is yogunlugu devam ediyor. Bir sure daha Boyle karabatak gibi bir Girip bir cikacagim siteye Burda balik tutmaya gidemiyorum ama Muthis malzeme stogu yapiyorum ozellikle misina Asso Kalitesinde ve cekerindeki misinalar 300 mt si 6 - 7 ytl civari simdiden 1 kac km aldim Selamlar.Sevgiler
Orhan kardeşim dediğin gibi tam bir karabataksın yani bi varsın ,bir yoksun,neyse sağsın ve iyisin önemli olan bu tekrardan hoş geldin
Sevgili Mujdat Kardesim.Hosbuldum.Fidan dikim resimlerine baktim.O gun sitedeydim zaten.Fazla kalamiyorum maalesef ama yakinda kokten cozuyorum pc Aldim evden baglanacagim aksamlari.Insallah bol bol gorusuruz. Sevgiler Selamlar kardesim
Eyvallah biz 13 saat onlyn'ız bekleriz senide aramızda görelim artık . Hayırlı olsun PC güle,güle kullan .
Bakardim karabataklara dalardilar, ardlarindan sayardim 1001,1002,1003 diye Nerden cikacak Nefesi de pek saglammis Buldu mu acaba rizkini derken umudumu kaybederken Su yarilir, boynunu uzatir Karabatak, a-batak Civril civril poz verir gagasinda bi balik merhaba der babalik!
Orhan hoşgelmişsin kardeşim Yokluğunu bayağı hissettik, hele sabahları siteye girip de hazır bilgileri ,sohbetini izlemek zevkli oluyormuş meğer Aman arayı uzatma