Tayini Milli Eğitimden dönmüş öğretmenine yeniden kavuşan öğrenci gibiyim, hoşgeldiniz, yürekler dolusu hoşgeldiniz. Özlettiniz, özledik.Senle olmak çok çok güzel Vedat abim.
yaa vedat abi ne çok sevenin varmış bilmek ayrı öğretmek ayrı bişeydir senki bu ikisinide bilensin sen olmasan bu amatörler ne yapar biz ne yaparız zaten kış da geldi kapıya dayandı ayda bir balığa çıkanları yetim bırakma ne idüğü belirsiz sitelerden değil senden ilham alsınlar ellerine-klavyene sağlık sağlıcakla kal
vedat abi ellerinizden öperim tekrar hoşgeldiniz yayınladığınız bütün raporları gerçekten yakından takip ediyorum.....Bana hepsi birer bilimsel makale gibi gelio...
yooo benim haberim yok ben hep burda biliyorum kendisini ama ortama ayak uyduralım bari BABA HOŞ GELMİŞSİN
Sizi forumda görmek çok güzel Vedat abi foruma yeni üye olmama rağmen önceden beri yazılarınızın takipçisiyim yazılarınızda biz amatörlere sadece balık tutmayı değil bizler için çok gerekli olduğunu düşündüğüm başkaca değer ve bilgileri paylaşmaktaki heyecanınızı gördükçe çok mutlu oluyordum. Vermiş olduğunuz bu karardanda bir o kadar mutluluk duydum. Yazacağım çok şey var ama fazla uzatmayayım. Sevgi ve saygılarımla selam ederim.
Sevgili Kardeşim Nuri Cok güzel ifade etmişsin hissiyatını.Okuken mahcup oldum.Bir daha sizlerden asla ayrı kalmayacağım.Elim,ayağım tutana kadar yazacak,avlanacak,resimleyecek ve sizlere sunacağım. Sevgiyle kal Değerli Kardeşim
Hoş bulduk sevgili Mahir,Bende ayrı kaldığım süre zarfında ayrılıktan ötürü hayli zorlandım.İnşallah birdaha olmayacaktır. Sevgiyle kal
Sevgili Alper Ben aslında hep yanınızdaydım.Sadece bir müddet yazmadım o kadar. Gecen sürede önemli avlarda yaptım az sonra sırasıyla yollamaya basşlayacağım.Sevgiyle kal
Aslında sevgili Mahir birikimlerini senelerdir en ince detayına kadar aktaran biriyim.Bilinen gercek budur.Bazen ara vermek iyi olabiliyor sansamda,gecen zaman icersinde hicde böyle olmadığını anladım. Dolayısıyla gayret icersinde yazılarıma resimlerime devam edeceğim Sevgiyle kal