Telafet Team 2011 Eylül - Ekim ayı avları LÜFERLER & PALAMUTLAR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. 3182

3182

Teşekkürler. Estafurullah ustalık ne haddimize. Ben şahsen kendimi bir öğrenci gibi hissediyorum sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Takım olarak mükemmel bir ekip ruhu var.

Sizlerede rastgelsin.

2. 3182

3182

Yavuz 2 gün önce takıma yeni katılan bir arkadaş çinekop çaparisi nasıl oluyor diyince uygun bir yer bulmak için sahili turladım inanırmısın çinekop çaparisi ile tutulan balıkları 15-20 metreden istavritden ayırt etmekte zorlandım. İnsanlar 3 lü -5 li tutup kovalarına atıyo. Kimse ya bu balıklar yaprak diye geri salmıyor. Oysa ben çamlıbahçede avlanırken balığa yeni başladığımda ustalar tuttukları yaprakları sürekli denize geri bırakırdı. Kraçacılardan bahsetmek bile istemiyorum.

Teşekkürler. Sanada rastgelsin.

3. 3182

3182

Sağol volkan teşekkürler. Sanada rastgelsin.

4. 3182

3182

Teşekkürler. Sizede rastgelsin.

5. 3182

3182

Sağolun teşekkürler. Amin inşallah herkeze böyle avlar nasib olur.

6. 3182

3182

Aslında rapor yayınlamak gibi bir düşüncemiz yoktu. Fakat insanların kraça ve yaprak ların peşinden gittiğini görünce hayır boğazda balık var bırakın kraçayı-yaprakları bunların peşinden gidin deme ihtiyacı duyduk.

İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler. Sizede rastgelsin.

7. 3182

3182

Hep aynı şeyi söylüyoruz bi türlü buluşup balığa çıkamadık. İlaçları aldırdım emadur ve sefal çantada. Ya bir dakika ALiÇO reis ortada yok? Eyvah eyvah sanırım balığı boğuyo bu akını asla kaçırmaz .

Artık tekerimiz yok maalesef :( İETT ile telafet var yollarda.

Sanada rastgelsin serbülent iyi dilek ve temennilerin için teşekkürler. Beraber güzel avlar yapıcaz inşallah.

8. 3182

3182

Sağolasın mahmut. En yakın zamanda birliklte avlanmak dileğiyle. Teşekkürler sanada rastgelsin.

9. 3182

3182

Teşekkürler.

10. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Çok iyi yapmışsınız milletin ağzından kraça, çinekop lafı düşmez olmuştu...

Özentilik ruhumuza işlemiş bir kere neye özenirsek yanlış veya kanunsuz diye önemsemeden hurra saldırıyoruz...

Demek ki varmış diyip, inşallah doğru yolun takipçisi olurlar... doğru yol derken, doğru yol partisi değil yanlış anlaşılmasın...

11. 3182

3182

Usta senin çektiğin eziyetin 10 da birini bile biz çekmiyoruzdur. Yağmur fırtına demeden balık peşindesin. Senden gelen bilgiler olmasa bu kadar balık tutmamız olanaksızdı. Bu arada senin kadrodan baya bi oltamıza takılan oldu bu sene. Hele bi guruptan çok şikayetçiyim takımımı ortadan patlatıp gitti. 2 tane kiloluk palamutu fly fishing gibi kurşunsuz çekmek zorunda kaldım . Bu balık işini senden öğrendim şimdi de bildiklerimi başka birisine aktarıyorum. Benle uğraşırken çektiklerini daha net anlıyorum. Sen bizim ebedi takım liderimizsin ne demek üyelik :D

Rastgelsin Ustama.

12. 3182

3182

Teşekkürler sağolun. Boğazda balık var sadece doğru yerde doğru zamanda doğru ekipman la bulunmak gerekiyor. Diyoruz ya rastgelsin. işte budur.

RASTGELSİN.

13. 3182

3182

Orhan abi sizden övgü almak bizim için onur verici. Bizim gönlümüz her daim sivricede. Bayramda yer bulabilirsek sivriceye kaçabiliriz. Ellerinizden öpüyorum.

Sivriceye sevgiler saygılar.

14. Serji

Serji Serkan

sizi tek tek tebrik ediyorum..balıklar şahane.baya uğraşmışsınız ama alnınızın akıyla almışsınız yavruları.afiyet olsun daha bol avlar dileğiyle..darısı olmayanların tutamayanların başına :) :)

15. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Üstad,
    nerelerdesin özlettin kendini yahu :eek:
    Palaları da özledik :)

16. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Dostum merhaba....
    Bende sizleri özledim umarım bir toplantı veya bir ortam oluşurda hep birlikte
    muhabbetin belini kırarız....palalar bende özledim belki son bir uğurlama turu yaşarız...

17. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Biz bayramda levrek peşindeyiz size de tavsiye ederiz. Çok kaba balıklar alınıyor bu ara, lüfer levrek karışık :hungry: :D

18. 3182

3182

Yapacak bir şey yok. Yakaladığımız balıkları geri bırakırken bile ne yapıyor bu adamlar şeklinde manalı manalı bakıyolar. Hatta ya niye salıyosunuz bize verin diyenleride oluyor.

19. 3182

3182

Çok teşekkürler. Forza beşiktaş.

20. 3182

3182

bayramda zargana :D